Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Απίστευτα κόλπα! Κάνουν σκι σε αμμόλοφους – Εντυπωσιακές εικόνες [vid]

Απίστευτα κόλπα! Κάνουν σκι σε αμμόλοφους – Εντυπωσιακές εικόνες [vid]

Εντυπωσιάζουν οι Σουηδοί freestyle σκιέρ Jesper Tjader και Emma Dahlstrom με τις ικανότητές τους.

Αντί για χιόνι αυτή τη φορά επέλεξαν άμμο και συγκεκριμένα τον μεγαλύτερο αμμόλοφο παγκοσμίως στο Cerro Blanco, περίπου 8,5 μίλια από το Nazca στο Περού.

Αποφάσισαν να καταγράψουν τις προσπάθειες και τα κόλπα τους στους αμμόλοφους, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες στο μαγευτικό τοπίο.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του GoPro στο YouTube οι δύο αθλητές, που πήραν μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014, ξεκινούν το ταξίδι τους μέσα σε ένα βαν από έναν έρημο δρόμο.

Αφού κατάφεραν να φτάσουν στον αμμόλοφο μετά από ένα δύσκολο ταξίδι, ετοίμασαν τον εξοπλισμό και τις κάμερες για να καταγράψουν τις περιπέτειές τους.

“Εκφράζομαι μέσα από το σκι. Στη Σουηδία δεν μιλάμε σε ανθρώπους που δεν ξέρουμε. Ήμουν πολύ ντροπαλός στην αρχή. Αλλά τώρα, το καλύτερο πράγμα στο σκι για εμένα είναι ότι ταξιδεύω και βλέπω πολλές νέες κουλτούρες, ανθρώπους και κάνω πολλούς νέους φίλους”, σημειώνει στο βίντεο ο Jesper Tjader.

Ενώ πολλοί ήταν εκείνοι χαρακτήρισαν εντυπωσιακές τις επιδόσεις τους στην άμμο, υπήρχαν και κάποιοι λίγο πιο επιφυλακτικοί.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε