Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτη κτηνωδία – 16χρονη βιάστηκε από τον αλλοδαπό πατριό της και έμεινε έγκυος

Απίστευτη κτηνωδία – 16χρονη βιάστηκε από τον αλλοδαπό πατριό της και έμεινε έγκυος

H κτηνωδία σε βάρος της 16χρονης  μαθήτριας από τον αλλοδαπό πατριό της, ανοίγει αυλαία σε ένα δράμα που δύσκολα μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους. 

Σοκ προκαλεί καταγγελία 16χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πατριό της, με αποτέλεσμα να κυοφορεί το παιδί του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, η ανήλικη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο πατριός της τη βίασε ένα βράδυ που πήγε να κοιμηθεί στο σπίτι που διαμένει ο ίδιος με τη μητέρα της και τη μικρή της αδελφή (η 16χρονη διαμένει με τον πατέρα της).

Όπως καταγγέλθηκε, η 16χρονη ξάπλωσε στο δωμάτιο με τη μικρή της αδελφή, όταν ο πατριός της μπήκε σε αυτό και μετέφερε το πιο μικρό κοριτσάκι στο δωμάτιο που κοιμόταν η μητέρα, για να ξαπλώσει εκείνος δίπλα στην ανήλικη κόρη της συζύγου του.

Όταν η ίδια το αντιλήφθηκε, έβαλε τις φωνές και η μητέρα της παρενέβη ώστε ο σύζυγος της να φύγει από το δωμάτιο του κοριτσιού.

Αυτό έγινε για δύο φορές, όπως καταγγέλθηκε, με τον φερόμενο ως δράστη να επιχειρεί για τρίτη φορά να εισέλθει στο δωμάτιο, όπου και κατόρθωσε να υλοποιήσει το άρρωστο σχέδιό του.

Αφού έκλεισε το στόμα της ανήλικης με κολλητική ταινία, φέρεται να τη βίασε.

Αποτέλεσμα της αποτρόπαιης πράξης του είναι η 16χρονη σήμερα να εγκυμονεί.

Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από το θύμα και τον πατέρα της, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τη μητέρα της ανήλικης να διώχνει από το σπίτι τον πατριό, αλλά να συμφιλιώνεται μαζί του μερικές μέρες αργότερα.

Πατριός και μητέρα συνελήφθησαν για τη διευκόλυνση των ερευνών γύρω από τον βιασμό του ανήλικου κοριτσιού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε