Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απίστευτο! 11χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του λόγω... κακών βαθμών

Απίστευτο! 11χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του λόγω... κακών βαθμών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.01.2013 | 10:16
Πρώτη δημοσίευση: 25.01.2013 | 10:16

Μόλις έμαθε ότι ο δάσκαλος θέλει να δει τους γονείς του... θέλησε να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί! Ο 11χρονος από την Ισπανία έβαλε ολόκληρη τη χώρα να τρέχει για να τον βρει μόνο και μόνο για να μην μάθουν οι γονείς του ότι δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά στο σχολείο

Ο μικρός λίγο πριν πάνε στο σχολείο οι γονείς του και αποκαλυφθούν οι κακές του επιδόσεις έστειλε με το κινητό του ένα μήνυμα στον πατέρα του. Του έγραφε ότι είχε απαχθεί.
Ο πατέρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο τον μικρό. Το παιδί προσποιούμενο ότι είναι σε κατάσταση σοκ άρχισε να του περιγράφει ότι έπεσε θύμα απαγωγής την ώρα που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια. Είπε ότι το είχαν ρίξει στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και δεν γνώριζε που το πήγαιναν.
Ο μικρός αμέσως μετά προσποιήθηκε ότι δεν έχει καλό σήμα και το τηλέφωνο έκλεισε...
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές, έγιναν ανακοινώσεις από τηλεόραση και ραδιόφωνο, πάρθηκαν ειδικά μέτρα στα σύνορα με την Πορτογαλία... αναστατώθηκε ολόκληρη η χώρα.
Κάποια στιγμή ο πατέρας του παιδιού παρατήρησε ότι έλειπαν από το σπίτι τα κλειδιά ενός δεύτερου σπιτιού που διαθέτει η οικογένεια.
Ο πατέρας αποφάσισε να ρίξει μια ματιά στο δεύτερο σπίτι και ... εκεί βρήκε το γιο του.
Ο μικρός ομολόγησε ότι τα έκανε όλα γιατί είχε τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι οι γονείς του θα μάθαιναν για τους κακούς βαθμούς του στο σχολείο!

Διαβάστε επίσης:
Μικρός Ηρακλής! Κροκοδειλάκιας ετών 3! (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Εκπαιδευόμενοι καθηγητές γυμνασίου δεν ξέρουν που είναι ο Ειρηνικός Ωκεανός!

   Διαδώστε αυτό το άρθρο