Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτο! Έσωσε έφηβη από απαγωγή αλλά την πάτησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο! Έσωσε έφηβη από απαγωγή αλλά την πάτησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα γενναίος στρατιώτης, ενώ φύλαγε σκοπιά σε στρατόπεδο, συνειδητοποίησε πως δύο αστυνομικοί προσπαθούσαν να πείσουν έναν άνδρα να ελευθερώσει μια έφηβη που κρατούσε με την απειλή όπλου. Μοιάζει με σενάριο ταινίας; Ε είναι. Αλλά ο φαντάρος, την πάτησε.

Ενώ λοιπόν οι δύο αστυνομικοί δεν καταφέρνουν να σώσουν τη νεαρή κοπέλα, ο στρατιώτης αψηφεί τα όπλα και τρέχει να σώσει το άτυχο θύμα. Αρπάζει τον δράστη και τον ακινητοποιεί ρίχνοντάς τον στο δρόμο. Έτσι έσωσε και έσωσε το θύμα. Έτσι πίστευε τουλάχιστον, πως επρόκειτο για θύμα. Στη βιασύνη του να σώσει τη νεαρή γυναίκα, όμως, δεν συνειδητοποίησε πως η όλη σκηνή ήταν μέρος ταινίας. Παθαίνει σοκ, όμως όταν βλέπει ανθρώπους με κάμερες και μικρόφωνα να τον πλησιάζουν. Και τότε το μυστήριο λύθηκε. Ο γενναίος άντρας, μόλις διέκοψε, άθελά του, γυρίσματα ταινίας. Οι υπεύθυνοι, σηκώνουν τον δράστη- ηθοποιό από τον δρόμο που ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει.

Το βίντεο έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας χιλιάδες κλικ και ποικίλα σχόλια. “Χαχα, τουλάχιστον ο στρατιώτης είχε καλές προθέσεις”. 

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε