Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό: πατέρας «έπαιξε» την κόρη του στα χαρτιά!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: πατέρας «έπαιξε» την κόρη του στα χαρτιά!
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.05.2012 | 10:28
Πρώτη δημοσίευση: 04.05.2012 | 10:28

Ένα 13χρονο κορίτσι έζησε τη φρίκη, όταν ο ίδιος ο πατέρας της αποφάσισε να την... πουλήσει σε 20χρονο για να ξεχρεώσει το χρέος του από τα χαρτιά!

Συνέβη στα Άδανα της Τουρκίας και αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης της στην αστυνομία. Είχε υπόνοιες για το τι πραγματικά συνέβη, ότι δηλαδή ο σύζυγός της «έπαιξε» την ίδια τους την κόρη στα χαρτιά.

Το κορίτσι εξαφανίστηκε στις 4 Απριλίου. Η μητέρα της κατήγγειλε στην αστυνομία πως ίσως ο σύζυγός της να πούλησε το παιδί στον 20χρονο Μεχμέτ Καραμούς στον οποίο χρωστούσε χρήματα από τα χαρτιά.

Ο πατέρας αρνήθηκε τα πάντα στην αστυνομία. Είπε ότι δε γνώρισε τον Καραμούς ούτε ήξερε που ήταν η κόρη του.

Όμως η αστυνομία κατάφερε να βρει τη 13χρονη σε έναν καταυλισμό όπου μένουν οι εργάτες της περιοχής. Την κρατούσε αιχμάλωτη ο 20χρονος Καραμούς, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Στην ανάκριση, παραδέχτηκε ότι του την έδωσε ο ίδιος ο πατέρας της για να ξεχρεώσει και δεν την είχε απαγάγει. Και υποστήριξε ότι την είχε πάρει ως δεύτερη γυναίκα του.

Ο 20χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της κατηγορίας και της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου. Δίωξη ασκήθηκε και στον πατέρα.   Διαδώστε αυτό το άρθρο