Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Από…. Borat, Φρέντι Μέρκιουρι

Ο Σάσα Μπάρον Κόεν θα ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον θρυλικό τραγουδιστή των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι.

Η ταινία για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι δεν έχει ακόμη τίτλο ούτε και σκηνοθέτη. Το σενάριο όμως, όπως ανακοινώθηκε από τους παραγωγούς, θα «υπογράψει» ο Πίτερ Μόργκαν, σεναριογράφος του «Τελευταίου Βασιλιά της Σκωτίας».

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με τον παραγωγό Γκρέιαμ Κινγκ, του οποίου η εταιρία GK Films θα συνεργαστεί για το έργο με την εταιρία Tribeca Productions του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και της Τζέιν Ρόζενταλ και τον μάνατζερ του θρυλικού συγκροτήματος Τζιμ Μπιτς.

Ο κιθαρίστας Μπράιαν Μέι και ο ντράμερ Ρότζερ Τέιλορ θα επιμεληθούν το μουσικό περιεχόμενο της ταινίας που θα περιλαμβάνει τραγούδια και του συγκροτήματος, αλλά και σόλο του Μέρκιουρι.

Η ταινία θα επικεντρώνεται στην περίοδο λίγο πριν από τη μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του συγκροτήματος: την εμφάνισή τους στη φιλανθρωπική συναυλία Live Aid, το 1985, στο στάδιο του Γουέμπλεϊ.

Ο Φρέντι Μέρκιουρι πέθανε από AIDS σε ηλικία 45 ετών, το 1991, μία μόλις ημέρα αφότου παραδέχτηκε δημοσίως ότι έπασχε από τη νόσο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε