Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Από τις 100 γιάρδες θα βλέπει τον Ντικάπριο η “γυναίκα” του

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κέρδισε δικαστική εντολή που απαγορεύει σε μία γυναίκα η οποία πιστεύει ότι είναι σύζυγός του και έγκυος με το παιδί του, από το να τον πλησιάζει για περίοδο τριών ετών.

Ο σταρ του “Τιτανικού” και του “Inception” ανέφερε σε μία δήλωση στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες πως πιστεύει ότι η ασφάλειά του βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας της “έμμονης και παρενοχλητικής συμπεριφοράς” της μεγαλομανούς γυναίκας.

Ο ηθοποιός, που ήταν παρών στο δικαστήριο, έγραψε στη δήλωσή του πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τη Λίβια Μπιστριτσεάνου, 41 ετών, από το Σικάγο, αλλά είπε πως του έστειλε πολλές επιστολές και πως ταξίδεψε δύο φορές στο Λος Άντζελες προκειμένου να προσπαθήσει να τον δει.

Σε χειρόγραφες επιστολές που υπεβλήθησαν στο δικαστήριο, η Μπιστριτσεάνου ισχυρίζεται πως κυοφορεί το παιδί του Ντι Κάπριο – το οποίο αποκαλεί Ιησού.

Η περιοριστική διαταγή που εκδόθηκε την Παρασκευή απαιτεί από την Μπιστριτσεάνου να παραμείνει σε απόσταση τουλάχιστον 100 γιαρδών από τον Ντι Κάπριο και επεκτείνει σε τρία χρόνια μια προσωρινή διαταγή απομάκρυνσης εις βάρος της γυναίκας η οποία είχε εκδοθεί από τα δικαστήριο του Λος Άντζελες τον Αύγουστο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε