Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Αποκάλυψη Hurriyet! Θα γινόταν φρουρός του Ερντογάν ο εκτελεστής του Ρώσου πρέσβη

Αποκάλυψη Hurriyet! Θα γινόταν φρουρός του Ερντογάν ο εκτελεστής του Ρώσου πρέσβη

– Είχε πετύχει σε εξετάσεις για να ενταχθεί στην προεδρική φρουρά του Ερντογάν, αποκαλύπτει ο τουρκικός Τύπος
– “Τον απέκλεισαν λόγω απειρίας” δηλώνει η αδερφή του Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς
– “Υπέστη πλύση εγκεφάλου από συμφοιτητή του” λέει η οικογένειά του

Εξετάσεις για να μπει στην φρουρά του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε δώσει ο Μερτ Αλτιντάς, εκτελεστής του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος αστυνομικός που εκτέλεσε τον Αντρέι Καρλόφ, πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός από τις σφαίρες των συναδέλφων του, είχε πετύχει μάλιστα στις εξετάσεις ένταξης στο δυναμικό της προεδρικής φρουράς.

Παρόλα αυτά, δεν είχε γίνει δεκτός, εξαιτίας της μικρής εμπειρίας του στην αστυνομία, όπως μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ, επικαλούμενα την αδερφή του.

«(Ο Μερτ και ο Σ.) είχαν δώσει εξετάσεις για να ενταχθούν στην φρουρά που προστατεύει τον πρόεδρο στην Άγκυρα και πέρασαν με επιτυχία. Ωστόσο εργάζονταν ως αστυνομικοί για λιγότερο από 1 χρόνο, επομένως δεν τους δέχθηκαν. Ωστόσο το σκέφτομαι αυτό τώρα. Ευτυχώς, δεν κατάφεραν να προσληφθούν ως φρουροί του προέδρου» δήλωσε η Σεχέρ Ο., όπως έγραψε η εφημερίδα Hurriyet Daily News.

Η ίδια συμπλήρωσε πως ο αδελφός της είχε επηρεαστεί από τον συμφοιτητή του στην ακαδημία της αστυνομίας, τον οποίο αναγνώρισε μόνο με το αρχικό γράμμα Σ., και με τον οποίο εκείνος ενοικίασε ένα σπίτι στην Άγκυρα. Ο Αλτιντάς ενδεχομένως «υπέστη πλύση εγκεφάλου» και απομακρύνθηκε από την οικογένειά τους, τόνισε η Σεχέρ Ο.

«Ποτέ δεν τον υποχρεώσαμε να διαβάσει το Κοράνι ή να προσεύχεται. Δεν είμαστε αυτού του είδους η οικογένεια… Του έκαναν πλύση εγκεφάλου και απομακρύνθηκε από εμάς. Κάποιοι λένε ότι εμείς τον μεγαλώσαμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν έγινε έτσι. Δεν φόραγε κοστούμι και δεν γνωρίζει Αραβικά» υπογράμμισε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Hurriyet Daily News.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε