Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ! Παιδόφιλοι σκότωσαν την 6χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ! Παιδόφιλοι σκότωσαν την 6χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Μια νέα θεωρία φέρνει στο προσκήνιο το ντοκιμαντέρ Casting JonBenet για τη δολοφονία της 6χρονης JonBenet το 1996.

Στο ντοκιμαντέρ Casting JonBenet θα διερευνηθεί η πιθανότητα να δολοφονήθηκε η 6χρονη βασίλισσα ομορφιάς JonBenet από κύκλωμα παιδόφιλων στο Κολοράντο. Στο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ ηθοποιοί θα υποδυθούν τους ρόλους κεντρικών μορφών στο μυστήριο της δολοφονίας.

“Συζητούσαν πολύ ότι υπήρχε κύκλωμα παιδικού πορνό στο Boulder”, τόνισε ένας από τους ηθοποιούς της περιοχής που συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ. Σε άλλα σημεία του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το Netflix οι κάτοικοι της περιοχής συζητούν για άγριες θεωρίες και συνωμοσίες γύρω από τον θάνατο της JonBenet το 1996.

“Αυτό είναι το Boulder και αυτό πρέπει να αντιμετωπίσετε. Πίστευα ότι υπήρχε κάποιο σεξουαλικό κίνητρο. Είναι πάντα κάποιος που ξέρεις. Εννιά στις 10 φορές είναι κάποιος που ξέρεις”, σχολιάζουν κάτοικοι της περιοχής.

Αυτό είναι το δεύτερο ντοκιμαντέρ του Kitty Green και περιγράφεται ως νέα ματιά στην πιο περίεργη υπόθεση δολοφονίας παιδιών στον κόσμο. Δεν κατηγορήθηκε ποτέ κανείς για τον θάνατο της 6χρονης JonBenet που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στις 26 Δεκεμβρίου του 1996.

Λίγες ώρες πριν βρεθεί το πτώμα της 6χρονης η μητέρα της Patsy Ramsey, που πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών το 2006, είχε τηλεφωνήσει στις αρχές για να δηλώσει την εξαφάνισή της. Η JonBenet είχε κάταγμα στο κρανίο και φαινόταν να είχε στραγγαλιστεί.

Όταν η Patsy και ο σύζυγός της John κάλεσαν τις αρχές τους είπαν ότι βρήκαν ένα σημείωμα για λύτρα 118.000 δολαρίων. Η αστυνομία πήγε στο σπίτι της οικογένειας και λίγο αργότερα ανακαλύφθηκε το πτώμα της 6χρονης.

Όλες οι υποψίες είχαν πέσει στον 9χρονο τότε αδερφό της Burke Ramsey που στα τέλη του περασμένου χρόνου υπέβαλε αγωγή ύψους 750 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι του CBS για το ντοκιμαντέρ “The Case Of: JonBenét Ramsey” που υποστήριζε ότι τη σκότωσε.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε