Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποθρασύνθηκαν οι ξενοφοβικοί Άγγλοι μετά το Brexit – Ρατσιστική επίθεση στο τραμ από μεθυσμένους νέους – ΒΙΝΤΕΟ

Αποθρασύνθηκαν οι ξενοφοβικοί Άγγλοι μετά το Brexit – Ρατσιστική επίθεση στο τραμ από μεθυσμένους νέους – ΒΙΝΤΕΟ

Τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων γίνονται ολοένα και περισσότερα μετά το δημοψήφισμα της περασμένης Πέμπτης. Κι αυτό καθώς φαίνεται πως το αποτέλεσμα έχει αποθρασύνει τους ξενοφοβικούς Άγγλους, που έχουν βρει την ευκαιρία να επιτεθούν σε μετανάστες, αλλά και οποιονδήποτε δεν ταιριάζει στα πρότυπα της… άριας φυλής.

Ένα ακόμα τέτοιο επεισόδιο καταγράφηκε μέσα στο τραμ, με δύο μεθυσμένους νέους (κρατώντας μπουκάλια μπύρας στο χέρι) να επιτίθενται κατά ενός άνδρα που μοιάζει -κατά τη γνώμη τους- να μην έχει καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία και να απαιτούν να κατέβει από το τραμ.

Με βρισιές αλλά και απειλητικές κινήσεις προς το μέρος του, προσπαθούν να τον φοβίσουν ενώ τον βρέχουν και με τις μπύρες του. Οι υπόλοιποι επιβάτες του τραμ, αντιδρούν χλιαρά, ενώ το ίδιο το θύμα της επίθεσης δεν “μασάει” και κινείται κι εκείνος προς το μέρος τους.

Οι μεθυσμένοι ρατσιστές νεαροί τελικώς αποβιβάζονται από το τραμ, συνεχίζοντας το υβρεολόγιο, ενώ όσο απομακρύνονται, οι υπόλοιποι επιβάτες ξεθαρρεύουν και αντιδρούν -κάπως ετεροχρονισμένα- στην επίθεση που δέχτηκε ο συνεπιβάτης τους.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε