Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποβλήθηκε επειδή έβρισε την καθηγήτριά του μέσω Facebook

Αποβλήθηκε επειδή έβρισε την καθηγήτριά του μέσω Facebook

Ένας βέλγος μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο του επειδή προσέβαλε την καθηγήτρια του των αγγλικών στο Facebook, αναφέρει σήμερα ο βελγικός Τύπος

Ο Λόγκαν, μαθητής ενός δημόσιου σχολείου της Λιέγης “είχε προβλήματα με την καθηγήτρια των αγγλικών του από τότε που επέστρεψε από τις σχολικές διακοπές”, εξήγησε στην εφημερίδα La Meuse ο πατέρας του. 

Το Δεκέμβριο ο μαθητής δημιούργησε μία ομάδα στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook κατά της καθηγήτριας, στην οποία ανέβασε τους στίχους ενός τραγουδιού ραπ, που σύμφωνα με την εφημερίδα ήταν “ωμοί και πολλές φορές πρόστυχοι” και που έκαναν την καθηγήτρια να νιώσει “γελοιοποιημένη, προσβεβλημένη και ταπεινωμένη”. 

Η διεύθυνση του σχολείου, που ενημερώθηκε από έναν άλλο μαθητή, αποφάσισε να αποβάλει το μαθητή, αναγκάζοντάς τον να αλλάξει σχολείο για να μπορέσει να τελειώσει τη σχολική χρονιά. 

“Αυτός ο μαθητής ξεπέρασε κάθε όριο, το κείμενο είναι επιθετικό και προσβλητικό”, εξήγησε ο λυκειάρχης Ζαν-Λικ Μπρακμέιν. “Η οριστική αποβολή ήταν αναπόφευκτη”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε