Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αποβλήθηκε επειδή έβρισε την καθηγήτριά του μέσω Facebook

Αποβλήθηκε επειδή έβρισε την καθηγήτριά του μέσω Facebook
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.03.2010 | 18:15
Πρώτη δημοσίευση: 31.03.2010 | 18:15

Ένας βέλγος μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο του επειδή προσέβαλε την καθηγήτρια του των αγγλικών στο Facebook, αναφέρει σήμερα ο βελγικός Τύπος

Ο Λόγκαν, μαθητής ενός δημόσιου σχολείου της Λιέγης "είχε προβλήματα με την καθηγήτρια των αγγλικών του από τότε που επέστρεψε από τις σχολικές διακοπές", εξήγησε στην εφημερίδα La Meuse ο πατέρας του. 

Το Δεκέμβριο ο μαθητής δημιούργησε μία ομάδα στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook κατά της καθηγήτριας, στην οποία ανέβασε τους στίχους ενός τραγουδιού ραπ, που σύμφωνα με την εφημερίδα ήταν "ωμοί και πολλές φορές πρόστυχοι" και που έκαναν την καθηγήτρια να νιώσει "γελοιοποιημένη, προσβεβλημένη και ταπεινωμένη". 

Η διεύθυνση του σχολείου, που ενημερώθηκε από έναν άλλο μαθητή, αποφάσισε να αποβάλει το μαθητή, αναγκάζοντάς τον να αλλάξει σχολείο για να μπορέσει να τελειώσει τη σχολική χρονιά. 

"Αυτός ο μαθητής ξεπέρασε κάθε όριο, το κείμενο είναι επιθετικό και προσβλητικό", εξήγησε ο λυκειάρχης Ζαν-Λικ Μπρακμέιν. "Η οριστική αποβολή ήταν αναπόφευκτη".
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο