Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αποζημίωσε την πρώην του γιατί δεν την ικανοποιούσε σεξουαλικά

Αποζημίωση που φτάνει τις 10.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ένας Γάλλος στην πρώην γυναίκα του, καθώς κατά τον έγγαμο βίο τους δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ανάγκες.
Ο 51χρονος άνδρας καλείται να πληρώσει το ποσό στην πρώην γυναίκα του, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 215 του γαλλικού αστικού κώδικα, και οι δύο σύζυγοι πρέπει να συμβάλλουν εξίσου στα συζυγικά τους καθήκοντα.
 
Την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η γυναίκα πριν από δύο χρόνια, με κύρια αιτία την ελλιπή δραστηριότητα του συζύγου στην κρεβατοκάμαρα.
 
Κατά την πρώτη δίκη, ένας δικαστής από τη Νίκαια έκρινε ότι ο σύζυγος, ο οποίος κατονομάζεται ως Jean-Louis B., ήταν ο κύριος υπεύθυνος του διαζυγίου.
 
Ωστόσο, η 47χρονη γυναίκα επανήλθε στις δικαστικές αίθουσες ζητώντας χρηματική αποζημίωση για τα… 21 χαμένα σεξουαλικά χρόνια που πέρασε δίπλα του.
 
Ο σύζυγος κατά την απολογία του, είπε ότι δεν μπορούσα να είναι περισσότερο δραστήριος σεξουαλικά εξ αιτίας της κούρασης και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.
 
Η απολογία του πάντως δεν έπεισε τον δικαστή από την Εξ εν Προβάνς, ο οποίος έκρινε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το σεξ έλλειπε παντελώς από τη ζωή του ζευγαριού και τόνισε ότι όταν δύο άνθρωποι συμφωνούν να περάσουν μαζί τη ζωή τους, το σεξ είναι αυτονόητο.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε