Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αριστούργημα! Πήρε κατοικίδιο κογιότ και… εγκεφαλικό ο άντρας της! [pics]

Φωτό: boredpanda.com
Φωτό: boredpanda.com

Μια σειρά εκπληκτικών διαλόγων μεταξύ μιας γυναίκας και του έντρομου συζύγου της “διαλύει” το ίντερνετ! Η γυναίκα νόμιζε πως βρήκε ένα αδέσποτο σκυλάκι…

Εάν ποτέ βρείτε ένα αδέσποτο σκυλάκι και μπείτε στον πειρασμό να του προσφέρετε ζεστασιά και θαλπωρή, τουλάχιστον σιγουρευτείτε πως πρόκειται όντως για σκυλάκι. Και όχι παραδείγματος χάριν για ένα… ΚΟΓΙΟΤ!

Στην “παγίδα” αυτή έπεσε μια γυναίκα, ονόματι Kayla, η οποία βρήκε ένα “χαριτωμένο μικρό σκυλάκι”, χωρίς “τσιπάκι”, το οποίο φαινόταν πως κρύωνε, όπως χαρακτηριστικά έγραφε στο μήνυμα που έστειλε στον σύζυγό της.

Και αποφάσισε να το πάρει στο σπίτι, στέλνοντας και μια φωτογραφία με το “σκυλάκι” να κάθεται δίπλα στο -όχι μεγαλύτερο από τριών ετών- παιδί της!

Στο ορκίζομαι αν ξαναφέρεις ακόμα ένα τυχαίο ζώο στο καταραμένο σπίτι… Μου κάνεις πλάκα έτσι;“, της απάντησε έντρομος ο σύζυγος, που είδε ξαφνικά το άγριο ζώο να κάθεται δίπλα στο παιδί του!

Η γυναίκα στη συνέχεια… απορεί γιατί έγινε έξαλλος ο άντρας της, διερωτώμενη: “Βλέπεις ένα χαμένο σκύλο και δεν κάνεις τίποτα για να το βοηθήσεις;“.

Για να πάρει την οργισμένη απάντηση: “Αυτός δεν είναι γ@μημέν@ς σκύλος! Σήκωσε το τηλέφωνό σου! Είναι ένα γ@μημέν@ κογιότ“!

Οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι συνεχίζονται, μέχρι τελικά η γυναίκα να του αποκαλύψει πως του έκανε φάρσα και οι φωτογραφίες ήταν αποτέλεσμα… photoshop!

Δείτε τις

Πηγή: boredpanda.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε