Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αρνήθηκε η Κάρλα Μπρούνι να πει εάν είναι έγκυος

Η συνάντηση και η συνομιλία της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας με τους αναγνώστες της εφημερίδας θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Δευτέρας.

Η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί αρνήθηκε σήμερα να απαντήσει σε ερωτήματα αναγνωστών μεγάλης γαλλικής εφημερίδας σχετικά με τον εάν είναι ή όχι σε ενδιαφέρουσα.

“Δεν απάντησε , απέφυγε να πεί ναι ή όχι “, δήλωσε ένας από τους ‘εξι αναγνώστες της εφημερίδας “Λε Παριζιέν”, που έγιναν σήμερα δεκτοί από την κ. Μπρούνι στο Μέγαρο των Ηλισίων.

Η συνάντηση και η συνομιλία της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας με τους αναγνώστες της εφημερίδας θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Δευτέρας και όπως δήλωσε ένας εξ αυτών η κ. Μπρούνι είναι ευγενέστατη, πολύ ομιλητική, αλλά δεν θέλησε κατ ουδένα τρόπο να αναφερθεί στο λεπτό αυτό προσωπικό της θέμα.

Τις τελευταίες ημέρες πολλά γαλλικά μμε αναφέρουν ότι το 43χρονο πρώην μοντέλο και νυν τραγουδίστρια και σύζυγος του προέδρου θα αποκτήσει και δεύτερο παιδί. Εχει ήδη έναν 12χρονο γιό από προηγούμενο γάμο της ενώ και ο σύζυγός της έχει τρία παιδιά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε