Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αρρωστημένα μυαλά! Πέθανε από σεξουαλική κακοποίηση βρέφος 38 ημερών – Χειροπέδες στη μητέρα και 2 άντρες

Αρρωστημένα μυαλά! Πέθανε από σεξουαλική κακοποίηση βρέφος 38 ημερών – Χειροπέδες στη μητέρα και 2 άντρες

Σοκάρει η είδηση θανάτου ενός βρέφους 38 μόλις ημερών από σεξουαλική κακοποίηση, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τη μητέρα και 2 άντρες τη Δευτέρα.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην περιοχή İpekyolu της ανατολικής επαρχίας Van στην Τουρκία από τη μητέρα και τους δύο άντρες. Οι γιατροί, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, εντόπισαν ένα κάταγμα στο κρανίο του μωρού, μώλωπες στο σώμα του και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό ενώ το μωρό βρισκόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Το μωράκι τελικά υπέκυψε στα τραύματά του μια ημέρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα και οι 2 άντρες μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο διέταξε τη σύλληψη των υπόπτων με τις κατηγορίες της παιδοκτονίας, του θανάτου ενός ανυπεράσπιστου ανθρώπου και της σωματικής και ψυχικής βλάβης μετά και τις μαρτυρίες που άκουσαν οι εισαγγελείς.

Στο μεταξύ, το γραφείο του διοικητή της επαρχίας Van επιβεβαίωσε το συμβάν με γραπτή δήλωση. “Οι άνθρωποι που εμπλέκονται στο περιστατικό συνελήφθησαν και κρατούνται. Το μωρό, που νοσηλευόταν, πέθανε παρά τις ιατρικές προσπάθειες”.

Ο Murat Timur, επικεφαλής του δικηγορικού συλλόγου της Van, τόνισε ότι η μητέρα του μωρού ήταν στη φυλακή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αφέθηκε ελεύθερη για να γεννήσει. “Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων η μητέρα του μωρού”.

Πηγή: Hurriyetdailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε