Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αρρωστημένη εκδίκηση! Άγριος ομαδικός βιασμός, δολοφονία και ακρωτηριασμός 20χρονης στην Ινδία

Αρρωστημένη εκδίκηση! Άγριος ομαδικός βιασμός, δολοφονία και ακρωτηριασμός 20χρονης στην Ινδία

Θλιβερές λεπτομέρειες δίνονται στη δημοσιότητα μετά τον ομαδικό βιασμό, τη δολοφονία και τον ακρωτηριαμό 20χρονης στην Ινδία.

Η τελευταία επίθεση έρχεται μία εβδομάδα μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να καταδικάσει σε θανατική ποινή 4 άντρες που καταδικάστηκαν για τον βιασμό και τη δολοφονία νεαρής γυναίκας στο Δελχί το 2012.

Η εικοσάχρονη βιάστηκε από συμμορία και δολοφονήθηκε στην πόλη Rothak από τον ανεπιθύμητο εραστή και τους φίλους του, σύμφωνα με τους Hindustan Times. Το κρανίο της 20χρονης είχε διαλυθεί, ενώ την είχαν βιάσει με διάφορα αιχμηρά αντικείμενα.

 

 

“Τα ευρήματα δείχνουν ότι ήταν βίαιος βιασμός και δολοφονία” δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος ιατροδικαστικής Dr SK Dhatterwall. Πιστεύεται ότι της είχαν σπάσει το κεφάλι με τούβλο, ενώ πέρασαν με αυτοκίνητο πάνω από το πτώμα της για να μην αναγνωρίζεται.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε από περαστικό την Πέμπτη, με τα αδέσποτα να έχουν φάει μέρος του προσώπου και του σώματός της. Ήταν στις 9 Μαΐου που είχε αναφερθεί η αρπαγή της 20χρονης από τους γονείς της στο Sonipat, περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από το Rothak.

Η οικογένεια αναφέρει ότι ο κύριος ύποπτος ήταν ένας γείτονας που παρενοχλούσε την κόρη τους και τους πίεζε να την παντρευτεί ενώ εκείνη δεν τον ήθελε. Η αστυνομία, όπως ισχυρίζονται, αγνόησε καταγγελία εναντίον του πριν από περίπου 3 μήνες. Οι αρχές από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι δεν είχαν βρει καμία γραπτή καταγγελία στα αρχεία τους, τονίζοντας πως είχαν φτάσει σε συμβιβασμό με τον άνθρωπο που την παρενοχλούσε.

Δύο από τους κατηγορούμενους έχουν συλληφθεί, συμπεριλαμβανομένου του βασικού υπόπτου, με την υπόθεση να ξυπνά μνήμες από τον άγριο βιασμό και δολοφονία της Nirbhaya σε λεωφορείο στο Δελχί το 2012.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε