Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αστειάκια και… γελάκια για Ομπάμα-Ρόμνεϊ (ΦΩΤΟ)

Αστειάκια και… γελάκια για Ομπάμα-Ρόμνεϊ (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες πριν ο ένας κατηγορούσε τον άλλο πως λέει ψέματα. Αλλά αυτά είναι μόνο για τα debate. Γιατί σε έναν φιλανθρωπικό χορό, δε χωρούν πολιτικές αντιπαραθέσεις. Μόνο αστεία…

Οι δυο μονομάχοι για την προεδρία των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρομνεϊ φόρεσαν στα σμόκιν τους, τα άσπρα παπιγιόν τους, έβαλαν το πιο ωραίο χαμόγελό τους και πήραν 67ο φιλανθρωπικό δείπνο του Alfred E. Smith Memorial Foundation.

Παίρνοντας πρώτος τον λόγο, ο Μίτ Ρόμνεϊ «κάρφωσε» τον Ομπάμα, για την πρόθεσή του να αυξήσει την φορολογία των πλουσίων για τη χρηματοδότηση κυβερνητικών προγραμμάτων.

Κοιτάζοντας τους… εκατομμυριούχους που βρίσκονταν στο δείπνο, στο Γουόλντορφ Αστόρια, κατά το οποίο συγκεντρώθηκαν 5 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικά ιδρύματα, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, είπε: “Κάποιες σκέψεις πρέπει να κάνει (…) Αναρωτιέται κανείς τι σκέφτεται: τόσο λίγος χρόνος, τόσα πολλά για αναδιανομή!”.

“Είμαστε και οι δυο τυχεροί γιατί έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας στηρίζουν”, είπε ο Ρόμνεϊ και πρόσθεσε: “εγώ την πανέμορφη συζυγό μου, Ανν κι εκείνος τον Μπιλ Κλίντον…”.

Απαντώντας , ο Ομπάμα αναφέρθηκε στην τεράστια περιουσία του Ρόμνεϊ. “Προηγουμένως πήγα για να ψωνίσω σε κάποια καταστήματα στο κέντρο του Μανχάταν. Υποθέτω ότι ο κυβερνήτης Ρόμνεϊ πήγε για να ψωνίσει κάποια καταστήματα στο κέντρο”.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχασε και την ευκαιρία να αυτοσαρκαστεί. Και είπε ότι αναδείχθηκε νικητής στο δεύτερο debate, γιατί ήταν ξεκούραστος, αφού στο πρώτο πήρε έναν καλό ύπνο!

Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος αναφέρεται συχνά στην αμερικανική επιχείρηση που οδήγησε στον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, δήλωσε ότι η τελευταία τηλεοπτική αναμέτρηση θα έχει ως θέμα την εξωτερική πολιτική: “Προειδοποίηση (Spoiler Alert): Πιάσαμε τον μπιν Λάντεν!”.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι ο ίδιος και ο Ρόμνεϊ έχουν κάποια κοινά πράγματα, όπως τα δεύτερα ονόματά τους. Του Ρόμνεϊ είναι Μιτ. “Θα ήθελα κι εγώ να μπορώ να χρησιμοποιήσω το δεύτερο όνομά μου”, είπε. Το δεύτερο όνομα του Ομπάμα είναι Χουσεϊν.

Φυσιά, δεν ξέχασε και τον Κλιντ Ίστγουντ και στην ομιλία του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, όπως ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απευθυνόταν σε μία άδεια καρέκλα, όπου υποτίθεται ότι καθόταν ο Μπαράκ Ομπάμα:. “Πάρτε τις θέσεις σας, διαφορετικά ο Κλιντ Ιστγουντ θα τούς βάλει τις φωνές”!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εγκαταλείπει την πολιτική αν δεν βγει πρόεδρος ο Ρόμνεϊ

Ποιός ήθελε να δείρει τον Ομπάμα την ώρα του debate;

“Θα μας κάνεις σαν την Ελλάδα!” είπε ο Ρόμνεϊ στον Ομπάμα – Όσα έγιναν στο debate (VIDEO)

Όσα δεν είπαν και δεν έδειξαν οι κάμερες στο debate Ομπάμα-Ρόμνεϊ (ΦΩΤΟ)

Η γκάφα του Ρόμνεϊ στο debate… (VIDEO)

Έπαθε κι έμαθε… Ο Ομπάμα νικητής του debate (VIDEO)

Ρόμνεϊ: Δε θα απαγορεύσω τις αμβλώσεις

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε