Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αστυνομικός επιτέθηκε σε τυφλό γιατί πέρασε το μπαστούνι του για… σπαθί!

Αστυνομικός επιτέθηκε σε τυφλό γιατί πέρασε το μπαστούνι του για… σπαθί!

Ένας τυφλός άνδρας από το Λάνκασαϊρ της Αγγλίας, δέχτηκε την περασμένη Παρασκευή επίθεση με συσκευή taser από άνδρες της αστυνομίας, καθώς μπέρδεψαν το λευκό του μπαστούνι με σπαθί σαμουράι.

 
Όπως ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, ο Κόλιν Φάρμερ χτυπήθηκε στην πλάτη με ένα taser 50.000 βολτ, μετά από καταγγελίες πολιτών στην αστυνομία ότι είδαν έναν άνδρα να κυκλοφορεί πεζός μέσα στην πόλη, κρατώντας στα χέρια του ένα σπαθί σαμουράι.
 
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα που κατέρρευσε στο έδαφος, ο Φάρμερ φώναζε «Είμαι τυφλός! Είμαι τυφλός!», ωστόσο τα χέρια του ήταν ακόμα δεμένα με χειροπέδες.
 
«Ήταν σαν να ήμουν παγιδευμένος σε έναν εφιάλτη», δήλωσε ο άτυχος άνδρας στην Chorley Guardian, προσθέτοντας ότι αρχικά νόμιζε ότι δεχόταν επίθεση από χούλιγκανς.
 
Σύμφωνα με το Associated Press, η αστυνομία του Λανκασάιρ εξέφρασε την «βαθιά της λύπη» για το φρικτό μπέρδεμα, λέγοντας: «Υποβάλαμε αυτόν τον άνθρωπο σε μια τραυματική εμπειρία και λυπούμαστε ειλικρινά για αυτό».
 
Από την πλευρά του, ο Φάρμερ, ο οποίος φοβάται πλέον να κυκλοφορήσει έξω, σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον των ανδρών της αστυνομίας που του επιτέθηκαν.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε