Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ασύλληπτη τραγωδία! Φύλακας σκότωσε 11χρονο γιατί τον πέρασε για φάντασμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φοβισμένος από τη μάσκα του 11χρονου, φύλακας ασφαλείας άνοιξε πυρ εναντίον του 11χρονου που έκανε ποδήλατο. Ο ανήλικος φορούσε συνέχεια την αποκριάτικη μάσκα από τότε που του την πήρε ο πατέρας του.

Ο Ali Hassan υπέκυψε στα τραύματά του μετά τους πυροβολισμούς του φύλακα στο Bahadurabad, στο Πακιστάν. Ο ανήλικος, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, έκανε ποδήλατο μέσα στο Nawab Bahadur Yar Jung Housing Society με τη μάσκα του. Ο φύλακας, όπως δήλωσε, τον πέρασε για φάντασμα και τον πυροβόλησε.

“Δεν θέλουμε τίποτα από την κυβέρνηση ή οποιονδήποτε άλλο. Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον άντρα που σκότωσε τον γιο μου χωρίς λόγο. Κάποιος μου χτύπησε την πόρτα και νόμιζα ότι είχε γυρίσει ο Ali από τη βόλτα του. Μου φώναξε όμως ότι ο Ali είχε σκοτωθεί. Έτρεξα έξω και βρήκα τον γιο μου σε μια λίμνη αίματος”, δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου 11χρονου Shaukat Shikh.

“Δεν χτυπήθηκε από κοντινή απόσταση, αλλά από απόσταση, με τις σφαίρες να τον βρίσκουν στο πάνω μέρους του λαιμού του από την πίσω πλευρά, σκοτώνοντάς τον ακαριαία”, δήλωσε ο διευθυντής του ιατρικού κέντρου όπου μεταφέρθηκε το άψυχο κορμάκι του 11χρονου.

Οι αρχές στο Ferozabad συνέλαβαν τον φύλακα Ghulam Nabi που εργάζεται για ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας. “Με τρόμαξε. Φαντάσματα και διαβολικά πνεύματα είναι πολύ συχνά στο χωριό μας. Σκέφτηκε ότι μου επιτίθεται φάντασμα. Φοβήθηκα και τον πυροβόλησα κατά λάθος. Δεν καταλάβαινα τι έκανα”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε