Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ασύλληπτη τραγωδία! Πέθανε προσπαθώντας να τρομάξει τον σύντροφό της!

Ασύλληπτη τραγωδία! Πέθανε προσπαθώντας να τρομάξει τον σύντροφό της!

Το πιο τραγικό τέλος επιφύλασσε η μοίρα για την 26χρονη Abigail Brown που πέθανε θέλοντας να τρομάξει τον σύντροφό της.

Αφού είχαν βγει και τσακώθηκαν, όταν επέστρεψε στο διαμέρισμά τους κρεμάστηκε, με τις αρχές να πιστεύουν ότι δεν είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει. Η μητέρα της Jane Rowland πιστεύει ότι το έκανε μόνο για να τον φοβίσει, να τον αναστατώσει ή να τον κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο αναστατωμένη ήταν εκείνη τη στιγμή.

Όταν ο σύντροφός της επέστρεψε σπίτι τους 3 ώρες αργότερα στις 7 Ιανουαρίου τηλεφώνησε αμέσως στη μητέρα της σοκαρισμένος από το ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισε. “Η Abi πέθανε. Είχαμε έναν ανόητο τσακωμό και γύρισε σπίτι. Κρεμάστηκε. Πέθανε”, ήταν τα λόγια που είπε στην 50χρονη μητέρα της. Δεν τσακώθηκαν, όπως της είπε, σοβαρά. “Σχεδίαζαν το μέλλουν τους. Εκείνη τη νύχτα είχε πιει πολύ”.

“Ξέρω ότι εκείνη τη νύχτα πίστευε ότι θα την ακολουθήσει και θα τη βρει. Πως θα συνέχιζαν και δεν θα μάλωναν ξανά. Πραγματικά πιστεύω ότι η Abi δεν ήθελε να αυτοκτονήσει. Ήθελε μόνο να τον φοβίσει, να τον αναστατώσει ή να τον κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο αναστατωμένη ήταν εκείνη τη στιγμή”, τόνισε η μητέρα της πρόωρα χαμένης Abigail.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε