Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ασύλληπτη τραγωδία! Σκοτώθηκε η νύφη πηγαίνοντας στην εκκλησία [pics, vid]

Ασύλληπτη τραγωδία! Σκοτώθηκε η νύφη πηγαίνοντας στην εκκλησία [pics, vid]

Τραγικό θάνατο βρήκε η 32χρονη Rosemere do Nascimento Silva που πέθανε στη συντριβή ελικοπτέρου που τη μετέφερε ντυμένη νυφούλα στην εκκλησία για να παντρευτεί τον 34χρονο αρραβωνιαστικό της Udirley Narques Damasceno.

Η 32χρονη νοσοκόμα ήθελε να εκπλήξει τον αρραβωνιαστικό της κάνοντας εντυπωσιακή είσοδο στον γάμο τους. Λίγα λεπτά όμως πριν από την τελετή συνετρίβη το ελικόπτερο που τη μετέφερε στην εκκλησία.

Από τη συντριβή πέθανε η Rosemere do Nascimento Silva και τρεις ακόμα άνθρωποι, ενώ ο γαμπρός το έμαθε ενώ την περίμενε στο ιερό. Η 32χρονη είχε ετοιμάσει την έκπληξη στον αρραβωνιαστικό της και τους 300 καλεσμένους στο Recanto Beija-Flor, στο Σαο Πάολο, στη Βραζιλία.

“Κάλεσα τον πάστορα και πήγαμε να πούμε τα τραγικά νέα στον γαμπρό. Ο 34χρονος ήταν σοκαρισμένος και δεν μπορούσε να μιλήσει ενώ προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Ήταν συντετριμμένος”, δήλωσε ο διοργανωτής του γάμου Carlos Eduardo Batista.

Στο τραγικό δυστύχημα έχασαν τις ζωές τους ο αδερφός της νύφης Silvano, η έγκυος φωτογράφος γάμος Nayla Cristina Neves Lousada και ο πιλότος ελικοπτέρου Peterson Pinheiro. Το ελικόπτερο Robinson R44 συνετρίβη σε δασώδη περιοχή κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου όπου επρόκειτο να προσγειωθεί.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε