Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Αθώωσαν εκατομμυριούχο για βιασμό με το επιχείρημα “γλίστρησα και μπήκα μέσα της”!

Αθώωσαν εκατομμυριούχο για βιασμό με το επιχείρημα “γλίστρησα και μπήκα μέσα της”!

Μεγάλος σάλος είχε προκληθεί πριν μέρες, στο West End του Λονδίνου, όταν ο 46χρονος Ehsan Abdulaziz ήρθε αντιμέτωπος με κατηγορίες βιασμού 18χρονης νεαρής αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη. Αντίθετα, υπερασπίστηκε τον εαυτό του ισχυριζόμενος πως ‘γλίστρησε και βρέθηκε μέσα της’.

Η συνέχεια της υπόθεσης στα δικαστήρια, λίγο πολύ, έχει ενδιαφέρον και αποτελεί θέμα προς συζήτηση. Ο εκατομμυριούχος, έπεισε τελικά το δικαστήριο, πως πράγματι δεν είχε σκοπό να βιάσει το κορίτσι και πως κατά λάθος σκόνταψε και έπεσε πάνω της. Στη δίκη στο Southwark Crown Court απαλλάχθηκε από οποιαδήποτε κατηγορία εις βάρος του και τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Το παρασκήνιο της υπόθεσης, είχε αφήσει άφωνους τους κατοίκους της περιοχής. Ο κ Abdulaziz στις 7 Αυγούστου, συνάντησε σε νυχτερινό κέντρο τη νεαρή κοπέλα – θύμα, που διασκέδαζε με μία φίλη της. Στο τέλος της βραδιάς, τους πρότεινε να συνεχίσουν για ένα τελευταίο ποτό στο σπίτι του. Κάπως έτσι, η κοπέλα, διηγήθηκε πως ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, αρκετά μεθυσμένη και το μόνο που θυμόταν ήταν τον άνδρα από πάνω της. Ενώ προσπάθησε να ξυπνήσει τη φίλη της για να φύγουν, δεν τα κατάφερε κι έτσι κάλεσε επιτόπου έναν φίλο της. Η εκδοχή του άνδρα, φυσικά, ήταν εντελώς διαφορετική και τελικά αυτή έπεισε το δικαστήριο. Ανέφερε πως η νεαρή ήταν μεθυσμένη, είχε βγάλει τη μπλούζα της, και τον προκαλούσε να την αγγίξει και να τη χαϊδέψει. Ο ίδιος προσπάθησε να απομακρυνθεί, προσφέροντάς της και νερό για να συνέλθει, αλλά η ίδια επέμενε και τον τράβηξε πάνω της, αναγκάζοντάς τον να ‘μπει μέσα της’.

”Πάντα σεβόμουν τις γυναίκες. Δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είκοσι χρόνια που μένω στο Λονδίνο, ποτέ δεν έκανα ‘one night stand’ και ούτε θα έκανα. Για μένα ένας άνδρας, όταν σηκώνει χέρι σε γυναίκα, δεν είναι άνδρας. Ήμουν παντρεμένος και έχω και ένα παιδί. Το DNA που βρέθηκε μπορεί να είναι δικό μου, αλλά μόνο και μόνο επειδή η ίδια με ανάγκασε”, δήλωσε στην κατάθεσή του ο Abdulaziz.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε