Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αχ βρε Ομπάμα! Δυο γκάφες σε 24 ώρες!

Αχ βρε Ομπάμα! Δυο γκάφες σε 24 ώρες!

Ο αμερικανός Πρόεδρος δεν αισθάνεται πολύ καλά τα τελευταία 24ωρα. Μια οι άνδρες της ασφάλειάς του να συλλαμβάνονται να “ψωνίζουν” παράνομα πόρνες σε κολομβιανό στριπτιζάδικο. Μια ο ίδιος που φαίνεται αγεωγράφητος!

Η επίσκεψή του στην Καρθαγένη της Κολομβίας που γίνεται η σύνοδος κορυφής Λατινικής Αμερικής – ΗΠΑ θα μπορούσε να εξελιχθεί σε θρίαμβο εξελίχθηκε σε βατερλώ.

Και το τραγικό είναι ότι οι γκάφες είναι 2 μέχρι στιγμής. Δηλαδή, το κακό δεν “τρίτωσε”.

Το ένα περιστατικό ήταν όταν αποκαλύφθηκε ότι οι μυστικοί πράκτορες που είναι γύρω από τον αμερικανό πρόεδρο και έχουν χτίσει με κόπο το προφίλ των αδέκαστων, αδιάφθορων και πάει λέγοντας μόνο αυτό δεν είναι. Τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς.

Όχι μόνο πήγαν σε κακόφημο στριπτιζάδικο στην Κολομβία, αλλά και αρνήθηκαν να πληρώσουν και τις πόρνες για τις υπηρεσίες τους αλλά και τα ποτά που ήπιαν.

Το κλαμπ....

Μόλις μαθεύτηκε αυτό, ο Ομπάμα έγινε  έξω φρενών και οι μυστικοί στάλθηκαν με την πρώτη πτήση ατιμασμένοι στην πατρίδα τους.
Tο κλάμπ μέσα....

Κι εκεί που πήγε να ηρεμήσει ο αμερικανός Πρόεδρος την έκανε την γκαφα του.

Αποκάλεσε Μαλδίβες τις Μαλβίνες (τα Φώκλαντς που λένε οι Βρετανοί και έγιναν και πόλεμοι γι’ αυτά) και έκανε έξαλλη την Πρόεδρο της Αργεντινής η οποία αποχώρησε από την Σύνοδο….

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε