Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αχμαντινετζάντ: «Οι καπιταλιστές υποστηρίζουν τους γκέι για 4-5 παραπάνω ψήφους»

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Η προάσπιση της ομοφυλοφιλίας είναι υπόθεση των καπιταλιστών που δεν ενδιαφέρονται για τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες, δήλωσε ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ σε συνέντευξή του στο CNN.

Η ομοφυλοφιλία είναι μια “κακή συμπεριφορά”, την οποία, όπως είπε έχουν καταδικάσει “όλοι οι προφήτες, όλες οι θρησκείες και όλες οι δοξασίες”, πρόσθεσε ο Ιρανός πρόεδρος.

Ο Αχμαντινετζάντ, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, δεν… παρέλειψε να ειρωνευτεί τους πολιτικούς και τα κόμματα που υποστηρίζουν τους ομοφυλόφιλους, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν “τέσσερις ή πέντε ψήφους παραπάνω”.

Σύμφωνα με τον Αχμαντινετζάντ, η προάσπιση της ομοφυλοφιλίας δεν έχει καμία σχέση με την προάσπιση της ανθρώπινης εξέλιξης.

“Αυτό το είδος υποστήριξης της ομοφυλοφιλίας έχει τη βάση του στις απόψεις των σκληρών καπιταλιστών και αυτών που θέλουν την ανάπτυξη του κεφαλαίου και όχι των πραγματικών ανθρώπινων αξιών”, είπε. “Η ομοφυλοφιλία θέτει τέλος στην τεκνοποίηση”, υπογράμμισε τέλος ο Αχμαντινετζάντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν θα προκαλέσει Τρίτο Παγκόσμιο Πολέμο”

Siemens: Δεν πουλήσαμε στο Ιράν εξοπλισμό με εκρηκτικά

Έσκασε χειροβομβίδα σε γήπεδο στο Ιράν! – (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Πόλεμος με το Ιράν μέχρι τον Φεβρουάριο – Το προβλέπει Αμερικανός πρέσβης

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε