Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυστραλία: Συγκλονιστικές ιστορίες – Πως τα ορμητικά νερά χώρισαν για πάντα οικογένειες!

Το χερσαίο τσουνάμι εξαφάνισε ολόκληρες οικογένειες που δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους! Υπήρξαν όμως κι εκείνες οι περιπτώσεις που άνθρωποι ανεβασμένοι στις στέγες των σπιτιών τους περίμεναν μάταια την σωτηρία.

Πολλές συγκλονιστικές ιστορίες γράφτηκαν αυτές τις ημέρες στο Κουίνσλαντ τις οποίες διηγούνται οι άνθρωποι των σωστικών συνεργείων με δάκρυα στα μάτια.

‘Οπως η ιστορία ενός μικρού αγοριού το οποίο ήταν ανεβασμένο στην σκεπή του σπιτιού με τον μικρό του αδερφό και την μητέρα τους. Την ώρα που πλησίαζαν τα ορμητικά νερά έφτανε και το ελικόπτερο να τους παραλάβει. Ο πιτσιρικάς ζήτησε από τους διασώστες να πάρουν πρώτα τον μικρό του αδερφό. ‘Οπως κι έγινε. Την ώρα όμως που γινόταν η διάσωση του μικρού παιδιού τα νερά “κατάπιναν” εκείνον και την μητέρα του!

Αλλη μια ιστορία είναι εκείνη μια τετραμελούς οικογένειας. Οι γονείς πάνω στην σκεπή είχαν ανεβάσει τα δυο παιδιά τους στους ώμους τους περιμένοντας την σωτηρία. Η σωτηρία ήρθε. Οι διασώστες πήραν τα παιδιά από τους ώμους των γονιών και τα νερά πήραν για πάντα μαζί τους και τους δυο γονείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπλακ άουτ στo Μπρισμπέιν – Συνεχίζεται το “χερσαίο τσουνάμι”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε