Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αυτή η κιθάρα πωλείται μέχρι 300.000 δολάρια

Αυτή η κιθάρα πωλείται μέχρι 300.000 δολάρια

Δεν είναι όμως οποιαδήποτε κιθάρα. Με αυτήν έπαιζαν ο Τζον Λένον κι ο Τζωρτζ Χάρισον τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Beatles!

Μια ηλεκτρική κιθάρα που χρησιμοποίησαν ο Τζον Λένον και ο Τζορτζ Χάρισον στο απόγειο της δόξας των “Beatles” αναμένεται να πουληθεί μεταξύ 200.000 και 300.000 δολαρίων σε δημοπρασία που θα διεξαχθεί τον Μάιο, ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος δημοπρασίας Julien’s Auctions.

Η κιθάρα VOX, κατόπιν παραγγελίας, θα είναι το κεντρικό αντικείμενο στη δημοπρασία με είδη από τον χώρο της μουσικής.

Με αυτήν έπαιξαν και οι δύο αείμνηστοι τραγουδοποιοί στη διάρκεια της περιοδείας “Magical Mystery Tour” του συγκροτήματος.

Άλλα αντικείμενα των Beatles που θα δημοπρατηθούν στις 18 Μαϊου στη Νέα Υόρκη είναι ένα αντίτυπο του πρώτου τους άλμπουμ του 1963 με τίτλο “Please Please Me”, υπογεγραμμένο και από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος, το οποίο εκτιμάται ότι θα πουληθεί έναντι 30.000 με 50.000 δολαρίων καθώς και ένα αντίτυπο του βιβλίου με ιστορίες και ζωγραφιές του Λένον του 1964, επίσης υπογεγραμμένο και από τους τέσσερις, με πιθανή τιμή πώλησης 30.000 δολάρια.

Στο σφυρί θα βγουν και αναμνηστικά που ανήκαν στους: Έλβις Πρίσλεϊ, Μάικλ Τζάκσον, The Grateful Dead, Ντέιβιντ Μπάουι και Ντέιβιντ Κάσιντι.

Διαβάστε

Γιατί η Γιόκο Όνο έκανε tweet τα ματωμένα γυαλιά του Λένον; (ΦΩΤΟ)

Ανακαλύφθηκε ομαδικός τάφος με θύματα του “μαύρου θανάτου”

Αγοράκι 2 ετών “έφαγε” χρησιμοποιημένο προφυλακτικό!

Γαύγισμα για Γκίνες! – ΒΙΝΤΕΟ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε