Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αυτό είναι το σπίτι όπου «κρύβεται» η Βαλερί Τριερβελέρ – Και ο Ολάντ στην… Ολλανδία (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι το σπίτι όπου «κρύβεται» η Βαλερί Τριερβελέρ – Και ο Ολάντ στην… Ολλανδία (ΦΩΤΟ)

Στην προεδρική κατοικία κοντά στο ανάκτορο των Βερσαλιών αναπαύεται η Βαλερί Τριερβελέρ μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Φρανσουά Ολάντ.

Εκείνος αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα προσωπικά του και να ασχοληθεί με τα κρατικά θέματα. Εκείνη, βγήκε από το νοσοκομείο και βρήκε καταφύγιο σε ένα από τα σπίτια της προεδρίας, όσο ακόμη έχει δικαίωμα.

Το καταφύγιο της Βαλερί Τριερβελέρ βρίσκεται κοντά στο ανάκτορο των Βερσαλλιών, σε ένα ταπεινό… σπιτάκι. Εκεί προσπαθεί να ηρεμήσει, όπως είπε κι ο Ολάντ από τη Χάγη και εκεί θα περιμένει να μάθει το μέλλον της. Θα παραμείνει επίσημη σύντροφος του Ολάντ ή θα χάσει το παιχνίδι από την μικρότερή της Ζουλί Γκαγιέ;


Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο, η Τριερβελέρ πηγαίνει «καλύτερα» και «αυτή τη στιγμή αναπαύεται» στη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν, είπε ο Φρανσουά Ολάντ και δεν σχολίασε φυσικά τα περί δηλώσεων της συντρόφου του πως αν την παρατήσει, εκείνη φοβάται πως θα μείνει άστεγη!

Όταν ρωτήθηκε στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε αν η Τριερβελέρ παραμένει η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, ο Ολάντ απάντησε: «σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας».



«Η Βαλερί Τριερβελέρ πηγαίνει καλύτερα και αυτή τη στιγμή αναπαύεται στην κατοικία Λα Λαντέρν. Δεν έχω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο», είπε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζήτησε χρόνο από τη Βαλερί και “γλυκοκοιτάζει” μία μελαχρινή! ΦΩΤΟ

Ο Ολάντ διαλέγει ποιά σύντροφο θα πάει στο ζεύγος Ομπάμα

Τι έγραψε στο Twitter η Τριερβελέρ – Πού πήγε αφού βγήκε από το νοσοκομείο

Βγήκε από το νοσοκομείο η Τριερβελέρ – Και τώρα;

Οι Άγγλοι χλευάζουν τον Ολάντ και τον αποκαλούν serial lover

Κάλλιο αργά… Ο Ολάντ επισκέφτηκε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Όλες οι γυναίκες του Ολάντ σε μια φωτογραφία ντοκουμέντο

Closer: Δυο χρόνια μαζί Ολάντ – Γκαγιέ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε