Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αυτό θα πει πιστή και αγαπημένη… σύζυγος!

REUTERS
REUTERS
Μία παθιασμένη ομιλία από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Πιστεύω στο όραμα του συζύγου μου, είπε η Μισέλ Ομπάμα στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Με μία παθιασμένη ομιλία στήριξης στον σύζυγό της η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, έκλεισε την πρώτη ημέρα του συνεδρίου των Δημοκρατικών στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, στο οποίο ο Μπαράκ Ομπάμα θα λάβει επισήμως το χρίσμα του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η Μισέλ εντυπωσίασε το κοινό και κυρίως τις γυναίκες ενώ επέλεξε ένα φόρεμα στα χρώματα των Δημοκρατικών.

 
Στην ομιλία της η Μισέλ Ομπάμα μοιράστηκε στιγμές από την 23χρονη σχέση της με τον Μπαράκ Ομπάμα και σημείωσε ότι έχει βρει την «αδελφή-ψυχή» της σε έναν άνθρωπο με αξίες σαν τις δικές της.

REUTERS

 
«Ο Μπαράκ και εγώ μεγαλώσαμε σε οικογένειες που δεν είχαν πολλά χρήματα ή υλικά αγαθά, αλλά που μας έδωσαν κάτι πιο πολύτιμο, την αγάπη τους, τη θυσία τους και την ευκαιρία να μας εξελίξουν ως άτομα».
 
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δήλωσε πως πριν από τέσσερα χρόνια πίστευε βαθιά στο όραμα που είχε ο σύζυγός της για τη χώρα τους, αλλά ανησυχούσε για το πως θα επηρέαζε τη ζωή τους και τη ζωή των κορών τους η εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ.
 
Η ίδια τόνισε, ωστόσο, ότι ο σύζυγός της δεν έχει αλλάξει καθόλου. «Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ξεκίνησε την καριέρα του, απορρίπτοντας υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας για να δουλέψει σε γειτονιές».

 
Και πρόσθεσε ότι και στις πιο δύσκολες στιγμές ο Μπάρακ Ομπάμα συνεχίζει να σηκώνεται και να βαδίζει μπροστά με υπομονή και θάρρος.
 
Ο Μπαράκ Ομπάμα θα δεχτεί και επίσημα την Πέμπτη το χρίσμα των Δημοκρατικών για να αντιμετωπίσει των Μιτ Ρόμνεϊ στις εκλογές του Νοεμβρίου.
 
Η τελευταία δημοσκόπηση δείχνει τον Ομπάμα να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Ρόμνεϊ.
 
Την Τετάρτη θα ανέβει στο βήμα του συνεδρίου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και η καθηγήτρια στο Χάρβαρντ και εξέχουσα οικονομολόγος, Ελίζαμπερ Γουόρεν.

 
Την Πέμπτη οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα μεταφερθούν από την Time Warner Cable Arena στο στάδιο Bank of America, χωρητικότητας 73.000 θέσεων για την ομιλία του Ομπάμα, αμέσως αφού λάβει το χρίσμα.
 
 


 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε