Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτοί είναι οι βιαστές 17χρονης – Έδωσαν 30.000 δολάρια και γλίτωσαν τη φυλακή

Ashwin Kumar (23)
Ashwin Kumar (23), Waleed Latif, (21), και Dylan Djohan, (23) από αριστερά στα δεξιά

“Άκουσα μια απαλή φωνή να μου λέει πως σκοπός της ζωής μου είναι να πηγαίνω με όμορφες γυναίκες” ήταν τα λόγια που υποστήριξε ότι άκουσε πριν επιτεθεί στη 17χρονη ένας από τους νεαρούς βιαστές της. Οι τρεις νεαροί από την Αυστραλία ομολόγησαν τον βιασμό της ανήλικης στις τουαλέτες μπαρ στην Κροατία και πλήρωσαν 31.594 δολάρια το θύμα για να εξασφαλίσουν την ελευθερία τους.

Οι Dylan Djohan, 23, Ashwin Kumar, 23, και Waleed Latif, 21, ομολόγησαν, σύμφωνα με το The Age, την ενοχή τους. Αφού πλήρωσαν το θύμα, οι τρεις νεαροί επέστρεψαν στην Αυστραλία. Από τη στιγμή που έμαθε ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Dylan Djohan το ανακοίνωσε στους φίλους του στα social media. Σχολιάζοντας μια φωτογραφία του να κάθεται σε έναν τοίχο στο Dubrovnik ότι μια απαλή φωνή του είπα να “κάνει έρωτα με ουράνια ευλογημένες ομορφιές”.

Ο Dylan Djohan

Ο Dylan Djohan

Οι τρεις νεαροί, σύμφωνα με την Dailymail, απενεργοποίησαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook μετά την επιστροφή τους στην Αυστραλία. Όσο βρίσκονταν στην Κροατία κυκλοφορούσαν με εγγύηση και αντιμετώπιζαν ακόμα και 15ετή φυλάκιση. Επέστρεψαν τελικά μετά από 7 μήνες παραμονής τους στην Κροατία.

Οι αρχές είχαν κατασχέσει τα διαβατήριά τους από τον Ιούλιο του περασμένου χρόνου μετά την καταγγελία της 17χρονης από τη Νορβηγία πως προσπάθησαν να τη βιάσουν ομαδικά στις τουαλέτες του μπαρ Tropic στο Split γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου. Οι τρεις νεαροί έπιναν μαζί με τη 17χρονη όταν ένας από αυτούς την οδήγησε στις τουαλέτες. Τους ακολούθησαν οι άλλοι δύο και άρχισαν να την παρενοχλούν.

Τα ιατροδικαστικά στοιχεία ήταν αρκετά για να τους συνέδεσαν με την επίθεση. Βρέθηκε γενετικό υλικό των τριών νεαρών στα ρούχα της κοπέλας, με δύο από αυτούς να υποστηρίζουν ότι έκαναν συναινετικό σεξ μαζί της και τον άλλο να αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί της.

Ούτε η ασφάλεια ούτε το προσωπικό του νυχτερινού μαγαζιού κατήγγειλαν το περιστατικό εκείνο το βράδυ. Οι μαρτυρίες ενίσχυσαν την εκδοχή γεγονότων των Αυστραλών, με την υπόθεση εναντίον τους να γίνεται πιο αδύναμη. Η ακτιβίστρια Sanja Sarnavka δήλωσε πως ο εισαγγελέας δεν θα έπρεπε να επιτρέψει τη χρηματική ρύθμιση της υπόθεσης με την κατηγορία του βιασμού.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε