Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Chester Bennington – Πένθος για τους Linkin Park! Η προφητική τελευταία του συνέντευξη

Chester Bennington – Πένθος για τους Linkin Park! Η προφητική τελευταία του συνέντευξη

“Παγωμένη” παραμένει η παγκόσμια μουσική σκηνή από την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington. Ο 41χρονος frontman των Linkin Park έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, λίγους μήνες μετά τον αγαπημένο του φίλο Chris Cornell. 

 

Ο Τσέστερ, ο οποίος ήταν πατέρας έξι παιδιών, έβαλε τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο που έβαλε και ο φίλος του… κρεμάστηκε ενώ επέλεξε την ημέρα των γενεθλίων του Chris Cornell για να αυτοκτονήσει… Κάτι όπως λένε κάποιοι δεν είναι τυχαίο, μιας και οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι γιορτές και γενέθλια φορτίζουν πολύ τους ανθρώπους που έχουν χάσει κάποιον αγαπημένο τους… Πόσο μάλλον στην περίπτωση του Τσέστερ που πάλευε επί χρόνια με τους εθισμούς του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ αλλά και την… κατάθλιψη!

Μάλιστα, ο ίδιος στην τελευταία του συνέντευξη είχε πει μία φράση που για κάποιους θεωρείται προφητική… Ο Τσέστερ είχε πει: “Μπορώ είτε να τα παρατήσω και να πεθάνω είτε να το παλέψω” αναφερόμενος στον τρόπο που σκέφτηκε κάποια στιγμή στο παρελθόν όταν ήθελε να αυτοκτονήσει.

“Έφτασα σε ένα σημείο της ζωής μου όπου έλεγα: “Μπορώ είτε να τα παρατήσω και να πεθάνω, είτε να το παλέψω”.Και επέλεξα να αγωνιστώ για αυτό που ήθελα”, ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια. 

Ο τραγουδιστής στην τελευταία του συνέντευξη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κατάθλιψη είναι ένα σκληρό, ανθεκτικό θηρίο και ότι οι άνθρωποι μπορούν να λένε ένα πράγμα προς τα έξω και να αισθάνονται άλλο μέσα τους. Μάλιστα, είχε εξομολογηθεί και τα συναισθήματα με τα οποία πάλευε συμπεριλαμβανομένης και της μη θέλησης να βγει από το κρεβάτι το πρωί να αισθάνεται ότι «ο κόσμος είναι γεμάτος σκ@τ@».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε