Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κρεμάστηκε μετά τον βιασμό – Της γύρισαν την πλάτη οι αρχές

Κρεμάστηκε μετά τον βιασμό – Της γύρισαν την πλάτη οι αρχές

Ήταν μόνο 20 χρονών όταν η Megan Rondini φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα τον Ιούλιο του 2015 και άλλαξε δραματικά η ζωή της.

Αποκάλυψε τότε στους φίλους της πως είχε συναντήσει έναν άντρα σε γνωστό μπαρ στην Αλαμπάμα και δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στο σπίτι του μετά από χρήση ναρκωτικών. Από τότε, σύμφωνα με τους γονείς της, η 20χρονη Megan Rondini έγινε άλλος άνθρωπος.

Άρχισε να υποφέρει από κατάθλιψη, άγχος και μετατραυματική αγχώδη διαταραχή. Έφυγε από το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, επέστρεψε στο Τέξας και τελικά έβαλε τέλος στη ζωή της τον Φεβρουάριο του 2016.

Οι γονείς της αποφάσισαν να κινηθούν νομικά εναντίον πολλών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ο φερόμενος βιαστής της, δύο υπάλληλοι του πανεπιστημίου, τον σερίφη και έναν ερευνητή του γραφείου του σερίφη.

Η καταγγελία υποστηρίζει ότι το Πανεπιστήμιο δεν χορήγησε στην 20χρονη επαρκή ψυχολογική περίθαλψη και υποστήριξη μετά το περιστατικό. Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσαν ο Michael και η Cynthia Rondini κάποιοι υπάλληλοι του πανεπιστημίου αρνήθηκαν σκόπιμα και επανειλημμένα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην 20χρονη και την αντιμετώπισαν με εχθρότητα.

Το γραφείο του σερίφη, όπως αναφέρουν, δεν επεδίωξε να προχωρήσει τις έρευνες, με τους υπαλλήλους να είναι ευνοϊκά διακείμενοι προς τον φερόμενο βιαστή.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε