Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτοκτόνησε ο Chris Cornell – Τον βρήκαν με ζώνη στον λαιμό [vids]

Αυτοκτόνησε ο Chris Cornell – Τον βρήκαν με ζώνη στον λαιμό [vids]

Οι αρχές εξετάζουν τον αιφνίδιο θάνατο του 52χρονου τραγουδιστή Chris Cornell ως αυτοκτονία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι εξετάζουν την πιθανότητα της αυτοκτονίας του τραγουδιστή των Soundgarden chris Cornell, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουν σε οριστικό συμπέρασμα.

“Στις 12 π.μ. δεχτήκαμε μια κλήση από το ξενοδοχείο MGM Grand Casino. Φαίνεται ένας φίλος πήγε να ελέγξει τον Cornell με αίτημα της γυναίκας του. Πήγε στο ξενοδοχείο και τον βρήκε αναίσθητο στο μπάνιο. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και κηρύχθηκε νεκρός”, τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Ντιτρόιτ.

Αυτή τη στιγμή, όπως ανέφερε, η έρευνα των αρχών στηρίζεται στην πιθανότητα της αυτοκτονίας. Ωστόσο πρέπει να γίνουν πρώτα οι τοξικολογικές εξετάσεις και να βγει το ιατροδικαστικό πόρισμα για ασφαλή συμπεράσματα.

Χωρίς να μπορεί να επιβεβαιώσει αν πέθανε από στραγγαλισμό, άλλος εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο Variety πως ο τραγουδιστής βρέθηκε με μια “ζώνη” γύρω από τον λαιμό του.

“Η σύζυγός του Βίκυ (Καραγιάννη) και η οικογένειά του σοκαρίστηκαν όταν πληροφορήθηκαν τον αιφνίδιο θάνατό του. Θέλουν να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές του για τη συνεχή έκφραση της αγάπης τους και την αφοσίωσή τους και να ζητήσουν αυτές τις ώρες τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής”, επισημαίνεται σε ανακοίνωσή τους.

Πηγή: Variety

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε