Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτοκτόνησε σε ηλικία 105 ετών!

Αυτοκτόνησε σε ηλικία 105 ετών!

Αν και ο θεός της μοίρασε τα χρόνια με την σέσουλα χαρίζοντας της 105 έτη… το ίδιο απλόχερα φαίνεται να της μοίρασε και τα βάσανα που στο τέλος δεν μπόρεσε να σηκώσει τους κουρασμένους της ώμους.

Ο λόγος για την υπεραιωνόβια Anastasia Khoreva, από το Darsun της Ρωσίας, που τον τελευταίο καιρό είχε πάθει κατάθλιψη επειδή ταλαιπωρούνταν από μόλυνση στους πνεύμονες.

Μάλιστα σύμφωνα με την οικογένεια και τους φίλους της είχε κουραστεί να περιμένει να πεθάνει και αποφάσισε να αυτοκτονήσει για να απαλλαγεί από το μαρτύριο που ζούσε… Έτσι διάλεξε μια μέρα που οι δικοί της έλειπαν από το σπίτι, έφτιαξε μια θηλιά από σεντόνια και απαγχονίστηκε στο δωμάτιό της. Η 105χρονη γιαγιά είχε επιζήσει της ρωσικής επανάστασης, δύο παγκόσμιων πολέμων και από τις μαζικές εκτελέσεις του Στάλιν.

Ένας ολίγον κουτσομπόλης γείτονάς της, περιέγραψε το δράμα της γερόντισσας με ένα μάλλον χοντροκομμένο τρόπο: «Είναι περίεργο αυτό που έκανε στην ηλικία της, αλλά έλεγε συχνά ότι είχε κουραστεί να περιμένει το Χάρο να την πάρει και έτσι πήγε να τον συναντήσει μόνη της»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε