Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αυτοκτόνησε στο πανεπιστήμιο – Άφησε προειδοποιητικά μηνύματα για το θανατηφόρο αέριο

Αυτοκτόνησε στο πανεπιστήμιο – Άφησε προειδοποιητικά μηνύματα για το θανατηφόρο αέριο

Από μονοξείδιο του άνθρακα μετά από ανάμειξη χημικών ουσιών για να δημιουργήσει θανατηφόρο αέριο πέθανε η 30χρονη φοιτήτρια Jennifer Lander.

H Jennifer Lander είχε αφήσει προειδοποιητικά σημειώματα στους διαδρόμους του Bournemouth University για να ενημερώσει για το μονοξείδιο του άνθρακα. Είχε αφήσει και γράμματα για συγγενείς και φίλους.

Η 30χρονη μηχανικός βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο από σοκαρισμένο φίλο. Όταν διάβασε τα σημειώματα που είχε αφήσει η 30χρονη με τα οποία προειδοποιούσε για τα υψηλά επίπεδα του θανάσιμου αερίου, ο φίλος της εγκατέλειψε την εστία και σήμανε συναγερμό.

Το περιστατικό ώθησε τους φοιτητές να εγκαταλείψουν το Talbot Campus και έμειναν στην παραθαλάσσια πόλη Dorset για αρκετές ώρες. Τα πληρώματα πυροσβεστών και ασθενοφόρων φορούσαν προστατευτικές μάσκες για να μπουν στον χώρο από όπου και έβγαλαν ένα δοχείο που περιείχε δυνητικά επικίνδυνα υλικά.

Η 30χρονη Jen είχε μετακομίσει από το Norton Fitzwarren στο Somerset για να σπουδάσει στο Bournemouth την περασμένη χρονιά. Ο φίλος της Andy Snook δήλωσε ότι τη γνώριζε 7 χρόνια από το τοπικό γυμναστήριο. “Είμαι συντετριμμένος. Ήταν πάντα ενεργή στο γυμναστήριο και όμορφη ψυχή. Μου είπε ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένη που είχε περάσει όλες τις εξετάσεις της στο πανεπιστήμιο. Ήταν ένα θαυμάσιο και ευγενικό πρόσωπο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε