Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτός είναι ο κανίβαλος του Μαϊάμι

Αυτός είναι ο κανίβαλος του Μαϊάμι

Ο 31 ετών Ρούντι Γιουτζίν αναγνωρίστηκε ως ο «κανίβαλος του Μαϊάμι», ο άνθρωπος που σόκαρε όλο τον κόσμο κατατρώγοντας το πρόσωπο του 65χρονου Ρόναλντ Πόπο.

Η υπόθεση άφησε άφωνους τους πάντες και γρήγορα έκανε το γύρο του κόσμου. Συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν ένας ποδηλάτης που περνούσε από το σημείο, είδε στον παράδρομο μιας από τις πιο γνωστές γέφυρες του Μαϊάμι, έναν άνδρα να κατατρώει το πρόσωπο ενός άλλου.

Πιστεύεται πως και οι δυο ήταν άστεγοι. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να πυροβολήσουν 12 φορές για να σταματήσει ο δράστης να τρώει το θύμα του.
Το θύμα, ο 65χρονος Ρόναλντ Πόππο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Τόσο ο δράστης όσο και το θύμα ήταν γυμνοί. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι είχαν κάνει χρήση μιας νέας ναρκωτικής ουσίας, το οποίο παρουσιάζεται ως το νέο LSD. Σύμφωνα με τους γιατρούς του Jackson Memorial Hospital όπου νοσηλεύεται το θύμα, το συγκεκριμένο ναρκωτικό αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος «αναγκάζοντας» τον χρήστη να σκίσει τα ρούχα του για να απαλλαγεί από αυτά και να γίνεται απίστευτα επιθετικός.

Ο 31χρονος Ρούντι Γιουτζίν, γιος μεταναστών από την Αϊτή που μεγάλωσε στο Μαϊάμι, παντρεύτηκε το 2005 την Τζένι Ντουκταντ αλλά ο γάμος τους κράτησε μόνο δυο χρόνια. Τα αρχεία του διαζυγίου που κατάφερε να βρει η Miami Herarld αναφέρουν ότι δεν είχε εισοδήματα.

Η πρώην σύζυγός του αποκάλυψε ότι μπορούσε να γίνει βίαιος. Το 2004 εξάλλου είχε συλληφθεί γιατί απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του. «Δε θα έλεγα ότι είχε νοητικά προβλήματα, αλλά πίστευε ότι όλοι είναι εναντίον του και κανείς υπέρ του», δήλωσε η Ντουκταντ στο τηλεοπτικό δίκτυο WPLG. Είπε επίσης ότι στη διάρκεια της σχέσης τους, ο Γιουτζίν έγινε βίαιος απέναντί της και γι’ αυτό τον παράτησε. Δεν είχαν καμία επικοινωνία τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Ο 65χρονος Ποπο έχει τραύματα που όμοιά τους δεν έχουν ξαναδεί οι γιατροί, όπως δήλωσαν. «Το πρόσωπό του είχε φαγωθεί ως το λαιμό. Το μέτωπο του ήταν απλά ένα κόκκαλο. Δεν υπήρχε μύτη, δεν υπήρχε στόμα» δήλωσε ο αστυνομικός Αρμάντο Αγκιλάρ.

Σύμφωνα με την Miami Herarld, ο Ποπο ήταν άστεγος τουλάχιστον από το 1983 και είχε απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία. Από το 1978 είχε συλληφθεί τουλάχιστον 24 φορές για μέθη, ληστείες, επιθέσεις και αντίσταση κατά της αρχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανιβαλισμός on camera – Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα – Εικόνες που σοκάρουν

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε