Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αυτός είναι ο μακελάρης της Λιέγης – Συγκλονιστικό βίντεο λίγο μετά το φονικό

Άνθρωποι που κοιτούν χαμένοι, γεμάτοι αίματα. Άλλοι ξαπλωμένοι στο έδαφος. Τζάμια σπασμένα, σειρήνες ασθενοφόρων, τσάντες πεταμένες. Εικόνες λίγο μετά το λουτρό αίματος στη Λιέγη.

Ο Νορντίν Αμράνι σκορπά τον τρόμο στο κέντρο της Λιέγης. Ένα νέο βίντεο που έρχεται στο φως μέσω της Telegraph αποτυπώνει τις πρώτες στιγμές μετά την επίθεση του 33χρονου άνδρα.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Όσοι είχαν την τύχη να μην τραυματιστούν, προσπαθούν να βοηθήσουν εκείνους που δε στάθηκαν το ίδιο τυχεροί. Στο βλέμμα τους αποτυπώνεται η απορία και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ. Τι έφταιξαν και έγιναν τα θύματα ενός μακελάρη.

Ο δράστης του φονικού, Νορντίν Αμράνι (Φωτογραφία από τη Daily Mail)
Οι αστυνομικές αρχές έδωσαν σήμερα τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα ενώ οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταλήξει κανείς στα αίτια που τον οδήγησαν στις πράξεις του. Νωρίς το πρωί, σε ένα υπόστεγο όπου καλλιεργούσε χασίς, οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα μιας γυναίκας 45 ετών.

Εργαζόταν σαν καθαρίστρια σε γειτονικό σπίτι. Το πρωί της Τρίτης, λίγο πριν το μακελειό, ο Αμράνι την είδε στο διάδρομο και με το πρόσχημα πως θα της έδινε δουλειά, την παρέσυρε στο διαμέρισμά του. Σύμφωνα με την αστυνομία, ίσως προσπάθησε να τη βιάσει, μιας και στο διαμέρισμα βρέθηκαν ίχνη πάλης. Αφού τη σκότωσε, παράτησε το άψυχο κορμί της στο μέρος όπου καλλιεργούσε χασίς.

Στο διαμέρισμά του βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, από εκτοξευτή πυραύλων μέχρι καλάσνικοφ.
Πριν φύγει από το σπίτι, άφησε λεφτά στη σύντροφό (που τώρα έχει εξαφανιστεί και αναζητείται) του κι ένα σημείωμα: “Καλή τύχη! Σ’ αγαπάω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκότωσε μια 45χρονη πριν αιματοκυλήσει τη Λιέγη – Τι μήνυμα άφησε στη γυναίκα του ο μακελάρης

Βρέφος 18 μηνών το νέο θύμα του μακελάρη της Λιέγης…

Φόβοι για αύξηση των νεκρών στο Βέλγιο από το μακελειό – Χαροπαλεύουν άνθρωποι στα νοσοκομεία

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε