Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυτός είναι ο πραγματικός “Πινόκιο” (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Με το παρατσούκλι “the real life Pinocchio”, ο Ollie Trezise έχει υποβληθεί σε αρκετές οδυνηρές επεμβάσεις. Ο 21 μηνών μπόμπιρας γεννήθηκε με εγκεφαλοκήλη, πάθηση που προκαλεί την ανάπτυξη του εγκεφάλου μέσα από μια ρωγμή στο κρανίο.

Οι γιατροί παρατήρησαν για πρώτη φορά τον μαλακό ιστό που σχηματιζόταν στη μύτη του σε υπερηχογράφημα την 20ή εβδομάδα. Το 21 μηνών μωράκι, όπως σημειώνει η 22χρονη μητέρα του Amy Poole, έχει βομβαρδιστεί με σκληρά σχόλια από αγνώστους. “Δεν έπρεπε να έχει γεννηθεί” σχολιάσσε κάποιος, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον έλεγαν “άσχημο”.

“Είναι σπαρακτικό. Μια γυναίκα μου είπε ότι δεν έπρεπε να τον έχω φέρει στη ζωή. Παραλίγο να ξεσπάσω σε κλάματα. Για μένα ο Olie είναι τέλειος. Είναι ο μικρός μου πινόκιο στην πραγματική ζωή και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για αυτόν”, σημείωσε η μητέρα του.

Η νεαρή μητέρα 2 παιδιών, που έμαθε την πάθηση που είχε ο γιος της όταν ήταν 20 εβδομάδων, ήταν σοκαρισμένη μετά τη γέννησή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας τον Φεβρουάριο του 2014. “Όταν μου έδωσαν να κρατήσω τον Ollie , ήμουν τόσο έκπληκτη που δεν μπορούσα σχεδόν να μιλήσω. Ήταν τόσο μικρός και είχε μια τεράστια μπάλα στη μύτη του. Δεν ήμουν σίγουρη πως θα αντιμετώπιζα την κατάσταση. Ήξερα ότι θα τον αγαπώ όπως και αν έμοιαζε”.

Όσο μεγάλωνε, μεγάλωνε και η μύτη του Ollie, με τους γιατρούς ενημερώνουν τη μητέρα του πως πρέπει να ανοίξουν ένα ρινικό πέρασμα για να αναπνέει σωστά. “Φοβόμουν να αφήσω τον Ollie να υποβληθεί σε μια τέτοια επέμβαση. Ήταν τόσο εύθραυστος. Αλλά οι γιατροί μου εξήγησαν την κατάσταση της υγείας του και έτσι συμφώνησα. Μετά την επέμβαση συνέχισε να χαμογελά. Η θετική του ενέργεια μου το έκανε πιο εύκολο”.

 

Έχοντας αναρρώσει πλήρως, ο Ollie παίζει με την τετράχρονη αδερφούλα του Annabelle. “Είναι οι καλύτεροι φίλοι με την Annabelle. Είναι πάντα σε ετοιμότητα να προκαλέσουν αναστάτωση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε