Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Beauty and the Beat! Χειροπέδες σε βασίλισσα ομορφιάς για επίθεση με ρόπαλο!

Beauty and the Beat! Χειροπέδες σε βασίλισσα ομορφιάς για επίθεση με ρόπαλο!

Με χειροπέδες πήραν οι αρχές από το σπίτι της την 26χρονη βασίλισσα ομορφιάς Vanessa Lucille Barcelo. Η νεαρή οικοδέσποινα επιτέθηκε σε έναν άντρα με ρόπαλο του μπέιζμπολ κατά τη διάρκεια πάρτι στο σπίτι της.

Το μοντέλο που θα έπαιρνε μέρος στον διαγωνισμό Μις Φλόριντα των ΗΠΑ το 2017 χρεώθηκε με την κατηγορία επίθεσης με θανάσιμο όπλο και ξυλοδαρμό. Η 26χρονη βασίλισσα ομορφιάς έκανε πάρτι για την επιχείρησή της στο σπίτι όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι καλεσμένοι ήταν πολύ μεθυσμένοι όταν η 26χρονη και ένας άγνωστος άντρας ζήτησαν από έναν άλλο άντρα να φύγουν από το σπίτι. Όταν έφυγε, η Barcelo ακολούθησε το θύμα έξω από το σπίτι με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και άρχισε να τον χτυπά. Ένας από τους φρουρούς ασφαλείας κατάφερε να της πάρει το ρόπαλο, αλλά ο φίλος της άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο ενώ είχε πέσει στο έδαφος.

Η 26χρονη αρνήθηκε ότι χτυπούσε τον άντρα ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος, αλλά είχε αίμα στα χέρια της όταν βρέθηκε από τις αρχές. “Είμαστε βέβαιοι πως από τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί ό,τι συνέβη, η πελάτισσα μου θα απαλλαχθεί από οποιαδήποτε ποινική ευθύνη”, τόνισε ο δικηγόρος της. “Θα αποδείξουμε ότι η Vanessa είναι αθώα”.

Πηγή: NYDailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε