Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Billie Jean”: Ο Michael Jackson έκρυβε τον πραγματικό του γιο;

“Billie Jean”: Ο Michael Jackson έκρυβε τον πραγματικό του γιο;

Μπορεί πολλοί να μην είχαν καν γεννηθεί όταν ο βασιλιάς της ποπ ταρακουνούσε την παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1980 που με το άλμπουμ Thriller και τραγούδια όπως το Billy Jean ο Michael Jackson έγραφε ιστορία και άφηνε μουσική παρακαταθήκη για τους επόμενους.

Ήταν για χάρη μιας τηλεοπτικής εκπομπής με τίτλο Motown που ο Michael Jackson παρουσίασε το Billie Jean σε ενα ανυποψίαστο πλήθος. Φορούσε γυαλιστερό γάντι και κάλτσες, έκανε τη χαρακτηριστική χειρονομία με τον καβάλο του και το αξέχαστο moonwalk. Είχε φτάσει η στιγμή της απόλυτης αναγνώρισης για τον νεαρό τότε και μετέπειτα βασιλιά της ποπ. Η καριέρα του απογειώθηκε με το Billie Jean και το άλμπουμ του Thriller να πουλά περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, ρεκόρ που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει κανείς μέχρι σήμερα.

Υπάρχει όμως μια πτυχή του hit Billie Jean που ίσως να μην της είχε δωθεί η απαραίτητη σημασία. “Η Billie Jean δεν είναι ερωμένη μου. Είναι απλά ένα κορίτσι που ισχυρίζεται ότι είμαι ο πατέρας, αλλά το παιδί δεν είναι γιος μου. Λέει ότι είμαι ο πατέρας, αλλά το παιδί δεν είναι δικό μου”. Μήπως δεν πρόκειται απλά για καθαρή φαντασία αλλά για ένα υπαρκτό σκάνδαλο;

Βάσει των “στοιχείων”, ο γιος της Billie Jean θα πρέπει να είναι σήμερα 33 ή 34 ετών και να μοιάζει με τον Michael Jackson τουλάχιστον στα μάτια όπως τραγουδούσε και ο βασιλιάς της ποπ. Υπάρχει ένας υποψήφιος που φαίνεται να ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη περίπτωση! Ο Brandon Howard, γνωστός και ως B Howard, γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1981 και έτσι θα ταίριαζε χρονολογικά με το Billie Jean που γράφηκε το 1981 και κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα.

Είναι γιος της τραγουδίστριας τζαζ Miki Howard που συνεργαζόταν στενά με τους Jackson πίσω στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 και την εκπροσωπούσε ο πατέρας του Michael, Joe Jackson. Είναι εντυπωσιακό πως στις αρχές της δεκαετίας του ’80 χρησιμοποιούσε το καλλιτεχνικό όνομα Billy! Το σκανδαλοθηρικό TMZ ισχυρίστηκε το 2014 πως είχε στα χέρια του δείγμα από το DNA του Howard αλλά πριν προλάβει να αποκαλύψει τα αποτελέσματα, ο Brandon δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook. Ήθελε να διευκρινίσει πως τα καταφέρνει πολύ καλά και βγάζει τα δικά του χρήματα, πως έκανε τεστ DNA που δεν έχει να κάνει όμως με όλα αυτά”. Είχε δώσει δείγμα του DNA του στο filmon.tv για ένα ντοκιμαντέρ αλλά δεν ήξερε ότι θα το χρησιμοποιούσαν για να διερευνήσουν κατά πόσο ο Michael Jackson είναι ο βιολογικός του πατέρας. ΤΟ TMZ βέβαια αργότερα είπε ότι τα αποτελέσματα των δοκιμών ήταν ψεύτικα.

Στο βίντεο βέβαια αποκαλύπτει ότι τον στηρίζουν οι Jackson οικονομικά. Θα μπορούσε να είναι μια προσπάθεια για να εξαγοράσουν τη σιωπή του; Δεν αρνείται βέβαια ρητά ότι δεν είναι γιος του βασιλιά της ποπ αλλά ότι ποτέ δεν αυτοδιακηρύχθηκε δημόσια γιος του! Η μητέρα του από την άλλη πλευρά όποτε έχει ερωτηθεί αναφέρει πως η ίδια είναι ο πατέρας του γιου της, καθώς τον μεγάλωσε μόνη της.

Πηγή: moviepilot

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε