Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Charlie Sheen: Πλήρωσε να σκοτώσουν πρώην του και έκρυψε από ερωμένη του ότι έχει HIV;

Charlie Sheen: Πλήρωσε να σκοτώσουν πρώην του και έκρυψε από ερωμένη του ότι έχει HIV;

Έρευνα για κακούργημα έχει ξεκινήσει το LAPD για τον διάσημο ηθοποιό Charlie Sheen. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Scottine Ross στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το Radar Online και το The National Enquirer έχουν στην κατοχή τους ηχητικό ντοκουμέντο 35 λεπτών, με αποτέλεσμα οι ερευνητές να βγάζουν ένταλμα για έρευνα στο Radar Online. Στο ηχητικό φέρεται ο Charlie Sheen να απειλεί να πληρώσει κάποιον 20.000 δολάρια για να σκοτώσει τη Scottine Ross και να παραδέχεται πως είπε ψέμματα σε ερωμένη του σχετικά με το HIV.

To Radar Online είχε δημοσιεύσει πως το ντοκουμέντο ηχογράφησε μια πρώην ερωμένη του Charlie Sheen που είχε εξοργιστεί μετά τη συνέντευξή του στο NBC όπου αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον HIV. “Γιατί μου είπες ότι δεν έχεις μολυνθεί;” τον ρωτά με τον διάσημο ηθοποιό να φέρεται να απαντά “επειδή δεν είναι δικό σου πρόβλημα”.

Ο Charlie Sheen φέρεται να απείλησε την ασφάλεια της Scottine Ross, λέγοντας πως “αυτά τα σκ*τα πρέπει να θαφτούν. Θα προτιμούσα να δώσω 20.000 δολάρια σε κάποιον για να τη σκοτώσει”.

“Είναι μια πολύ ευαίσθητη έρευνα. Επιβεβαιώνω πως επιδόθηκε ένταλμα έρευνας”, δήλωσε πηγή από το LAPD. Σημείωσε ακόμα πως το ηχητικό ντοκουμέντο είναι ένα από τα πράγματα που θα ζητηθούν. Οι ερευνητές πήγαν το ένταλμα στους αρχισυντάκτες του Radar Online που είχε μεταφέρει σε δημοσίευμα τα όσα φέρεται να είπε ο διάσημος ηθοποιός στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Για την ιστορία, η Scottine Ross αρραβωνιάστηκε τον Charlie Sheen το 2014, αλλά είχαν άσχημο χωρισμό, με τη Scottine να τον μηνύει για επίθεση, ξυλοδαρμό, σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας, φυλάκιση και αμέλεια.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε