Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Δάγκωσε τους πράκτορες που πήγαν να τον ελέγξουν!

REUTERS
Οι πράκτορες έκαναν έρευνα για κάτι τραγούδια. Τον σταμάτησαν να τον ρωτήσουν κάτι, αυτός τους δάγκωσε και τελικά….συνελήφθη!

Ένας Αμερικανός, γνωστός στην αστυνομία επειδή δημοσίευε τραγούδια που καλούσαν σε τζιχάντ, συνελήφθη επειδή… δάγκωσε δύο πράκτορες του FBI οι οποίοι προσπάθησαν να του κάνουν ερωτήσεις για μια υπόθεση που δεν είχε καμία σχέση με τις δικές του δραστηριότητες.
 
Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του Έμερσον Μπεγκόλι, 21 ετών, οι δύο πράκτορες τον πλησίασαν ενώ βρισκόταν μόνος του σε ένα όχημα σταθμευμένο μπροστά από μια αλυσίδα εστιατορίων στο Νιού Μπέθλεχεμ της ανατολικής Πενσιλβάνια.
 
Οι πράκτορες ήθελαν να τον ρωτήσουν κάτι στο πλαίσιο μιας έρευνας που έκαναν.
 
Όταν όμως δήλωσαν την ιδιότητά τους ο Μπεγκόλι άρχισε να φωνάζει. Ακολούθησε συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ο νεαρός δάγκωσε τους δύο ομοσπονδιακούς αστυνομικούς. Παρ’ όλ’ αυτά, οι δύο πράκτορες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και βρήκαν επάνω του ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών.
 
Αφότου ασπάστηκε το Ισλάμ ο Μπεγκόλι, που παλαιότερα ήταν φιλοναζιστής, δημοσιοποιούσε συχνά στο Ίντερνετ αντισημιτικά ποιήματα και τραγούδια, με το ψευδώνυμο Ασαντουλάχ Αλσισάνι.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε