Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Δάκρυσαν με την κατάθεση 7χρονου: “Αυτή είναι η μαμά μου, πνίγει την αδερφή μου”

Δάκρυσαν με την κατάθεση 7χρονου: “Αυτή είναι η μαμά μου, πνίγει την αδερφή μου”

Με δάκρυα στα μάτια παρακολούθησαν οι τηλεθεατές τη σοκαριστική κατάθεση ενός 7χρονου αγοριού. Περιέγραψε πως είδε τη μητέρα να πνίγει την αδερφή του.

Η υπόθεση της 35χρονης Amanda Lewis προβλήθηκε στην εκπομπή του Piers Morgan “Killer Women”. Ο Piers Morgan πήρε συνέντευξη από τη νεαρή γυναίκα που βρίσκεται στη φυλακή και αρνείται ότι έπνιξε σκόπιμα την 7χρονη κόρη της Adrianna στην πισίνα του σπιτιού τους.

Οι τηλεθεατές δάκρυσαν με την κατάθεση του 7χρονου γιου της AJ Break που έδωσε στοιχεία σε βάρος της μητέρας του στο δικαστήριο. Ο 7χρονος ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας στο έγκλημα και ο εισαγγελέας στο δικαστήριο του ζήτησε να εξηγήσει τι είδε με μια ζωγραφιά. Αφού ζωγράφισε φιγούρες γύρω από μια πισίνα, εξήγησε “αυτή είναι η μητέρα μου, σκοτώνει την αδερφή μου”.

Όταν τον ρώτησε ο εισαγγελέας πώς το έκανε, ο μικρούλης είπε ότι έβαζε το χέρι στο πρόσωπό της. Αρχικά ο AJ Break δεν αναγνώρισε τη μητέρα του όταν την είδε στο δικαστήριο. Όταν τον ρώτησαν που βρίσκεται, είπε στη φυλακή. Όταν όμως του είπαν πως βρίσκεται μπροστά του, ο μικρούλης ξέσπασε σε κλάματα.

Η μητέρα της Amanda Lewis στο δικαστήριο κατέθεσε πως η κόρη της συχνά έχανε την ψυχραιμία της με την Adrianna που έπασχε από σύνδρομο ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητας. “Ακόμα δεν ξέρω αν το έκανε” παραδέχτηκε και ο δημοσιογράφος που της πήρε συνέντευξη, με την 34χρονη να δίνει τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

“Είχαμε βγει έξω. Τα παιδιά έπαιζαν. Έπρεπε να μπω λίγο μέσα. Η Adrianna έπαιζε στην πισίνα. Κοίταξα κάποια στιγμή και ίσα που την έβλεπα να επιπλέει στην πισίνα. Ήταν σαν να πέθανε ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ένα κομμάτι που δεν θα μπορέσω ποτέ να πάρω πίσω. Τα παιδιά μου είναι ο κόσμος μου. Με κάνουν πιο δυνατό άνθρωπο. Με κάνουν να αισθάνομαι πως είμαι ότι έπρεπε να είμαι”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε