Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Δε θα διαβάσω! Κατάλαβες;” Εσείς καταλάβατε; – Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο και θα καταλάβετε!

“Δε θα διαβάσω! Κατάλαβες;” Εσείς καταλάβατε; – Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο και θα καταλάβετε!

Ένα μικρό κορίτσι τα βάζει με τον μπαμπά της και δεν μπορεί να τη σταματήσει κανένας. Μα έχει τα χίλια δίκια του κόσμου. Δεν έχει κλείσει ακόμη τα πέντε!

Η μικρή Joanna, η οποία έγινε μόλις τεσσάρων χρονών, εξηγεί στον πατέρα της γιατί δεν θα κάνει τα μαθήματα για το σχολείο ή δε θα βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού μέχρι να κλείσει τα πέντε. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η μικρή είναι πιο σκληρή και επιχειρηματολογεί καλύτερα και από ενήλικα.

Φορώντας ένα ροζ φορεματάκι, η πιτσιρίκα χρησιμοποιεί χειρονομίες με τα μικρά της χεράκια και προσπαθεί να κάνει σαφές στον μπαμπά της ότι αυτή βάζει τους κανόνες.

“Γιατί δεν κάνεις τα μαθήματά σου για το σχολείο; Είσαι σχεδόν πέντε”, ακούγεται η φωνή του μπαμπά της, πίσω από την κάμερα. “Δεν είμαι ακόμη πέντε, αλλά θα γίνω σε λίγο καιρό μιας και τα γενέθλιά μου δεν είναι ακόμη”, απαντά με τόλμη η μικρή, βάζοντας και τα χεράκια της στη μέση της, θέλοντας να δείξει ώριμη. Ταυτόχρονα, κουνάει επιδεικτικά και τον δείκτη του χεριού της.

Ο μπαμπάς της τη ρωτά και πάλι γιατί δεν κάνει περισσότερη δουλειά και το κοριτσάκι σιγά σιγά υψώνει φωνή και χέρι, δείχνοντας φανερά ενοχλημένη από την αδικαιολόγητη πίεση του μπαμπά της. Η υπομονή της μικρής εξαντλείται. Φυλαχτείτε.

“Και, συνεχίζει, όλα εξαρτώνται από το τι λέει η μαμά μου. Κάθε φορά που μου λέει να πάω σχολείο εγώ πάω. Κάθε φορά που μου λέει να διαβάσω, διαβάζω. Αλλά αν η μαμά δεν μου πει κάτι, εγώ δεν το κάνω. ΕΝΤΑΞΕΙ;”

Καταλάβατε;! Έχει πράγματι χάσει την υπομονή της η μικρή! Ε και με το δίκιο της. Τι θέλει πια ο μπαμπάς της;

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε