Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Debate: Άγριο τρολάρισμα για τον Λέστερ Χολτ! Τον… σνόμπαρε ο Τραμπ [pics, vid]

Debate: Άγριο τρολάρισμα για τον Λέστερ Χολτ! Τον… σνόμπαρε ο Τραμπ [pics, vid]

Είναι γεγονός πως ο Λέστερ Χολτ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ούτε τον Ντόναλντ Τραμπ ούτε τη Χίλαρι Κλίντον. Και ξαφνικά, ο δημοσιογράφος του NBC βρέθηκε να είναι το «πρόσωπο της ημέρας» μετά το πρώτο debate για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«Περίμενε! Θέλεις να ακούσεις;» του είπε σε κάποια στιγμή ο Τραμπ. Και ο δημοσιογράφος σώπασε και άκουσε τελικά. Το twitter έχει… γεμίσει από μηνύματα σχετικά με τον Χολτ, τα περισσότερα από οπαδούς του Τραμπ που τον κατηγορούν πως ευνόησε τη Χίλαρι, ακόμη και πως έχει πάρει λεφτά από την καμπάνια της.

Άλλοι πάλι, ψάχνουν να τον… βρουν. Το πιο εντυπωσιακό είναι ένα άρθρο στο buzzfeed.com, που καλεί τους αναγνώστες του να… βρουν που χάθηκε ο Λέστερ Χολτ! Αυτό τουλάχιστον είναι αστείο. Άλλα είναι αισχρά.

Ο Χολτ βρέθηκε στο επίκεντρο και για κάτι ακόμα: ο Ντόναλντ Τραμπ, επιδεικτικά, δεν του έδωσε το χέρι του μετά το τέλος του debate. Όταν όλα τελείωσαν και οι υποψήφιοι έφυγαν από τις θέσεις τους, η Κλίντον έδωσε το χέρι της στον Χολτ. Ο Τραμπ έκανε την… πάπια.

Στη συνέχεια ανέβασε κι ένα αμφιλεγόμενο tweet: «Τίποτα για τα e-mail, τίποτα για το διεφθαρμένο Ίδρυμα Κλίντον, τίποτα για τη Βεγγάζη». Και όλοι πίστεψαν ότι το tweet απευθυνόταν στον Χολτ για τις ερωτήσεις που δεν έκανε αλλά ο Τραμπ θα ήθελε να τις έχει κάνει.

Μετά, όμως, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων αποφάσισε ότι ο Χολτ θα πήγε εξαιρετικά καλά. «Νομίζω ότι ο Λέστερ έκανε εξαιρετική δουλειά. Πραγματικά πιστεύω πως έκανε καλή δουλειά» δήλωσε ο Τραμπ στο CNN Money και όταν ρωτήθηκε αν οι ερωτήσεις ήταν δίκαιες, απάντησε καταφατικά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε