Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δείτε την σκηνή της ταινίας “Πεντάμορφη και το Τέρας” που προκάλεσε σάλο [vid]

Δείτε την σκηνή της ταινίας “Πεντάμορφη και το Τέρας” που προκάλεσε σάλο [vid]

Δείτε την γκέι σκηνή της ταινίας “Πεντάμορφη και το Τέρας” που προκάλεσε αρνητικά σχόλια σε πολλές χώρες. Κάνουν λόγο για την ταινία που περιέχει «την πρώτη ανοιχτά γκέι σκηνή» στην ιστορία των έργων Disney!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει γύρω από την ταινία που πρωταγωνιστεί η Έμμα Γουάτσον, “Η Πεντάμορφη και το Τέρας“. Ο λόγος; Ο υπαινιγμός γκέι σχέσης ανάμεσα σε δύο ήρωες της ταινίας.

Συγκεκριμένα, ο Josh Gad δείχνει ενδιαφέρον για τον ήρωα Γκαστόν, τον οποίο ενσαρκώνει ο Luke Evans. Οι αντιδράσεις πολλές με αποκορύφωμα τη Ρωσία, όπου ο Ρώσος βουλευτής Vitaly Milonov ζήτησε να απαγορευθεί η προβολή της ταινίας στη Ρωσία γιατί «κάνει μια ωμή και ντροπιαστική προπαγάνδα για ανώμαλες σεξουαλικές σχέσεις».

Και δεν συνέβη αυτό μόνο στη χώρα της Ρωσίας… Στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ ανακοινώθηκε ότι δεν θα προβληθεί η ταινία καθώς θεωρούν ότι σοκάρει το κοινό.

Τι απαντά η Disney

Η Audra McDonald, υπεύθυνη για το κάστινγκ της ταινίας, δήλωσε: «Η Disney δεν κάνει τίποτα το επαναστατικό. Οι ομοφυλόφιλοι πάντα υπήρξαν, τα ετερόφιλα ζευγάρια πάντα υπήρξαν. Το μόνο πράγμα που κάνει αυτή η ταινία είναι να οδηγεί τα φώτα πάνω τους. Στο κάτω κάτω εκπροσωπούν τον κόσμο όπως είναι πραγματικά. Πιστεύω ότι είναι ταυτόχρονα καλλιτεχνικό και απαραίτητο».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Bill Condon παραδέχτηκε ότι η ταινία περιέχει «την πρώτη στιγμή, ανοιχτά γκέι» στην ιστορία των έργων Disney. «Είναι μια ωραία και μοναδική στιγμή σε μια ταινία Disney», σύμφωνα με την άποψή του.

 Δείτε τη νύξη της “γκέι σκηνής” που προκάλεσε σάλο:

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε