Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δείτε, τον “γυμνό” παράδεισο…

Δείτε, τον   “γυμνό”  παράδεισο…

Ο Θεός,  χρησιμοποίησε  την γυναίκα  ως πρότυπο,  για να δημιουργήσει
τον κατοπινό παράδεισο… 

Αλλά και τον μαγευτικό  Μαυρίκιο, την ωραιότερη παρθένα,  περιοχή της γης…

Είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά του συμπλέγματος Mascarenes, στον Ινδικό Ωκεανό, το οποίο περιλαμβάνει ακόμα τα vησιά Reunion και Rodrigues. 
Από την ανακάλυψή του, τον 16ο αιώνα αποτέλεσε ένα καταφύγιο για ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων.

Πραγματικά αυτό το κράμα εθνικοτήτων και πολιτισμών αποτελεί σήμερα προτέρημα για το νησί. 
Ο πληθυσμός των Ινδών, Κινέζων, Κρεολών, Αφρικανών και Ευρωπαίων κατοίκων ζει αρμονικά, με σεβασμό ο καθένας προς τις παραδόσεις του άλλου και πίστη στις δικές του. 
Ο Μαυρίκιος είναι οι λαοί του. Το μυστηριακό στοιχείο του Ινδουισμού, ο ανέμελος χαρακτήρας των Αφρικανών, οι γεύσεις των Κινέζων, οι χοροί και οι παραδόσεις των Κρεολών.

Μια επίσκεψη στον εξωτικό αυτό παράδεισο, χαράζει στην μνήμη ένα ασυνήθιστο μείγμα εικόνων και εμπειριών. 

Θα εντυπωσιαστείτε από τα παρθένα δάση της ενδοχώρας, αλλά και φυσικά από τις εκπληκτικές λευκές παραλίες με τα σμαραγδένια νερά.
 Επιλέξτε την απόλυτη ηρεμία, κάντε μπάνιο χωρίς μαγιό… ή κάντε εξορμήσεις στα αξιοθέατα και τις αγορές του νησιού. 

Στον Μαυρίκιο ο τουρισμός υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς από τις Αρχές,  ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης του τουριστικού τομέα.
 Για αυτό το λόγο,  έχει κερδίσει τη φήμη ενός αποκλειστικού προορισμού,  που απέχει ξεκάθαρα από τον κατακλυσμό μαζικού τουρισμού. 

Αν λοιπόν θέλετε να ξεκουραστείτε σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με το ταίρι σας, την παρέα σας ή και μόνοι, και να απολαύσετε όλο αυτό το κράμα εικόνων και εμπειριών, δεν έχετε παρά να ανοίξετε φτερά για τον Μαυρίκιο και να αφεθείτε στην αισθαντική του ατμόσφαιρα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε