Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δεν αποδέχεται την ήττα η Γιούλια

Δεν αποδέχεται την ήττα η Γιούλια
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.02.2010 | 21:26
Πρώτη δημοσίευση: 09.02.2010 | 10:33

“Δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθώ τη νίκη Γιανουκόβιτς” λέει η Γιούλια Τιμοσένκο, την ώρα που ο νικητής των εκλογών υπογραμμίζει ότι η Τιμοσένκο κινδυνεύει να γίνει "δήμιος" της πορτοκαλί επανάστασης.

Η Γιούλια Τιμόσενκο ανέφερε πως δεν είναι νόμιμη η νίκη του αντιπάλου της στις προεδρικές εκλογές της Ουκρανίας λέγοντας μάλιστα πως έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους της να προετοιμαστούν προκειμένου να προσβάλουν δικαστικώς το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο νικητής των εκλογών, Βίκτορ Γιανουκόβιτς σε συνέντευξη του στο CNN λέει ότι η Γιούλια Τιμοσένκο κινδυνεύει να γίνει "δήμιος της πορτοκαλί επάναστασης" εάν δεν αναγνωρίσει την ήττα της στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής.

"Εάν η νυν πρωθυπουργός της Ουκρανίας δεν αποδεχτεί τη θέληση του ουκρανικού λαού, δεν αναγνωρίσει τα αποτελέσματα των εκλογών και συνεχίσει να ωθεί την Ουκρανία προς το πολιτικό χάος, κινδυνεύει να μεταμορφωθεί από ηρωίδα σε δήμιο της Πορτοκαλί Επανάστασης" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιανουκόβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής ο κ.Γιανουκόβιτς, που είχε ηττηθεί στις εκλογές του 2004, έλαβε την Κυριακή το 48,96% των ψήφων και η κ. Τιμοσένκο το 45,47% σύμφωνα με τα σχεδόν τελικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η κεντρική εκλογική επιτροπή.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο