Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δεν ήταν αγωνία, ήταν αλλεργία! Η «απάντηση» στην αντίδραση Χίλαρι

ΦΩΤΟ REUTERS

Η έκφραση της Χίλαρι Κλίντον τη στιγμή που μαζί με τον Μπαράκ Ομπάμα παρακολουθούσαν την επιχείρηση κατά του Οσάμα μπιν Λάντεν σχολιάστηκε από πολλούς. Ιδού και η απάντηση.

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ εμφανίζεται στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα να έχει φέρει το χέρι της, στο στόμα, κίνηση που παραπέμπει σε αγωνία. Μόνο που η σύζυγος του πρώην προέδρου είχε άλλη εξήγηση: αλλεργία.

Η φωτογραφία με την Κλίντον, τον Μπαράκ Ομπάμα και άλλους αξιωματούχους να παρακολουθούν την επιχείρηση κατά του Μπιν Λάντεν ζωντανά από την Αίθουσα Εκτάκτων Καταστάσεων του Λευκού Οίκου, απετέλεσε μία από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες από την «εποποιία» της εξόντωσης του αρχηγού της Αλ Κάιντα.

«Αυτά ήταν 38 από τα εντονότερα λεπτά. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το πώς έμοιαζε ο καθένας μας σε αυτά τα συγκεκριμένα νανοδευτερόλεπτα που ελήφθη η φωτογραφία», τόνισε η ίδια όταν ερωτήθηκε σχετικά με τη φωτογραφία κατά στη διάρκεια επίσκεψής της στη Ρώμη.

«Κατά τρόπον τινά είμαι απορροφημένη στην προσπάθεια να καλύψω έναν από τους ανοιξιάτικους αλλεργικούς μου βήχες. Συνεπώς δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξιόλογη σημασία», πρόσθεσε η Κλίντον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρέ, καρέ η επιχείρηση των Αμερικανών για τη δολοφονία του Λάντεν– Πως παρακολούθησε την επιχείρηση ο Ομπάμα

Εικόνες με τα νεκρά πρωτοπαλίκαρα του Μπιν Λάντεν – Τον πρόδωσε η ίδια η Αλ Κάιντα;

“Πιθήκους που τρώνε τυριά”, μας λένε οι αμερικανοί – Εξοργίστηκαν γιατί δεν πανηγυρίσαμε την εξόντωση του Οσάμα!

Το χωριό του Μπιν Λάντεν – Εικόνες από την καθημερινότητα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε