Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί” λέει ο “ερωτύλος” παπάς για την ερωμένη του

“Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί” λέει ο “ερωτύλος” παπάς για την ερωμένη του

Η υπόθεση της ερωτικής σχέσης του ιερέα Γεώργιου Πασσιά με τη 45χρονη Έθελ Μπουζάλας, ένα ροζ σκάνδαλο που συγκλόνισε την Ελληνορθόδοξη εκκλησία των ΗΠΑ, συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη, κυρίως της ομογένειας.

Η 45χρονη γυναίκα, που διατηρούσε δεσμό με τον ιερέα, υποστηρίζει ότι είναι έγκυος. Σύμφωνα μάλιστα με τον επίσκοπο Αντώνιο, η Έθελ Μπουζάλας είναι ήδη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο Πασσιάς, όμως, αμφισβητεί τώρα και την ηθική της γυναίκας με την οποία πρωταγωνίστησε σε πολλά sex tapes και το αν είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει.

Μιλώντας στον Εθνικό Κήρυκα ο επίσκοπος Φασιανής και πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής Αντώνιος, η 45χρονη Περουβιανή του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι έγκυος στον 4ο μήνα και αυτό το ήξερε ο Πασσιάς. Αλλά το αμφισβητεί. “Μου είπε ότι δεν ξέρει εαν το παιδί είναι όντως δικό του” είπε ο επίσκοπος. Ο Πασσιάς υποστηρίζει επίσης ότι ποτέ δεν ζήτησε από τη 45χρονη «βαφτισιμιά» του να κάνει έκτρωση. “Αυτός λέει όχι, αυτή λέει ναι. Εκείνος που είπε «τόσα χρόνια ομιλούσα εναντίον των εκτρώσεων και δεν θα μπορούσα να της έλεγα να κάνει έκτρωση»”, πρόσθεσε.

Ο πατέρας Αντώνης αποκάλυψε ότι η Μπουζάλας του εκμυστηρεύτηκε ότι βαθιά μέσα της ήλπιζε ότι ο Πασσιάς θα χώριζε την πρεσβυτέρα και θα την παντρευόταν. “Ήθελε να πει την ιστορία της γιατί αισθανόταν άχρηστη. Ο γάμος της δεν ήταν γάμος στην ουσία και είχε όλες τις ελπίδες της με τον π. Γεώργιο και είδε ότι δεν θα άφηνε την πρεσβυτέρα για να την παντρευτεί” είπε ο πατέρας Αντώνιος. Και έσπευσε να προσθέσει πως αυτό ήταν δικό της συμπέρασμα και Πασσιάς δεν είχε πει ποτέ τέτοιο πράγμα!

Ο Γεώργιος Πασσιάς έχει… “επιστρέψει” στη γυναίκα του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του και μένει στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη. Τώρα, περιμένει την απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου σχετικά με την εισήγηση της καθαίρεσής του που έχει υποβάλει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής μετά την αποκάλυψη των sex tapes και του “ροζ” σκανδάλου.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε