Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δεν θα καθηλωθεί η British Airways

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Η απεργία του προσωπικού καμπίνας στη βρετανική αεροπορική εταιρεία ξεκινά από αύριο, ωστόσο, τα αεροπλάνα θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγιά τους.

Τα αεροσκάφη της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας δεν πρόκειται να παραμείνουν καθηλωμένα στο έδαφος, εάν πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα η πρώτη ημέρα της τριήμερης απεργίας των πληρωμάτων καμπίνας, ανακοίνωσε ο διευθυντής της ΒΑ, Ουΐλι Ουόλς.

«Εμείς πρόκειται να εστιασθούμε στην εφαρμογή του σχεδίου κρίσης που διαθέτουμε», πρόσθεσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Η εταιρεία προβλέπει κανονική ροή πτήσεων από τα αεροδρόμια Γκάτγουϊκ και Σίτι, ενώ μόνον το 60% των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων και το 50% των μεσαίων αποστάσεων θα πραγματοποιηθούν από το αεροδρόμιο του Χίθροου.

Ο Τόνι Γούντλεϊ, αναπληρωτής γ.γ. της ένωσης Unite -που έχει κηρύξει την απεργία- τόνισε στα μέλη του συνδικάτου σήμερα το απόγευμα πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν απόψε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση. Οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει χθες, αλλά διακόπηκαν απότομα έπειτα από εισβολή διαδηλωτών στην έδρα της συνάντησης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε